Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Guy Black és Daniella Dove igazi álompár, akik gyerekkoruk óta szerelmesek egymásba, nemrég pedig szintet lépett a kapcsolatuk.

  Történt ugyanis, hogy a páros részt vett egy Christina Aquilera koncerten, ahol a kedvenc számuk is elhangzott, Guy pedig megragadta az alkalmat, és 15 ezer ember előtt megkérte kedvese kezét, aki igent mondott.

  "Még a suliban, 20 évvel ezelőtt estem beléd" - mondja Guy, aki egy gyémánt gyűrűt húzott Daniella ujjára, amit hatalmas tapsvihar kísért. 

 • Jacob Elordi nemrég arról beszélt, milyen negatív következménye volt annak, hogy szerepelt a Netflix filmjében.

  A British GQ-nak adott interjúban Elordi őszintén vallott arról, hogy milyen anyagi nehézségekkel kellett szembenéznie, mert egyszerűen nem akarták őt alkalmazni sehol a Csókfülke után.

  "Volt vagy, 400-800 dollár a számlámon. Az Eufória volt az utolsó meghallgatásom, mielőtt hazamentem volna, hogy keressek egy kis pénzt és összekapjam magam."- mondta a fiatal színész.

  Az Eufória pilot epizódjának forgatása során, az egyik rendező észrevette, hogy Jacob feltűnően sok időt tölt a lakókocsijában, illetve az amellett parkoló autójában. Miután rájött, hogy a színésznek nincs hol aludnia, béreltek neki egy szobát az egyik Los Angeles-i hotelban.

  "A kocsim tele volt dobozokkal, vállfákkal meg ilyen dolgokkal. Nagy mázlim volt, ami egy igazi L.A. sztori."

 • A Kruger Nemzeti Park lakója az a különleges rinocérosz, aki nem csak azét érdekes, mert a többiekkel tökéletes szinkronban sétálgat az afrikai tájon.

  A nem mindennapi állat ugyanis olyan szarvval van megáldva, aminek köszönhetően teljesen olyan, mintha egy mitikus lény, az unikornis lenne, csak kevésbé kecses kiadásban.