Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • A rendező szinte mindenkit megszerzett az Asteroid Cityhez, aki él és mozog Hollywoodban.

  asteroid city
  Fotó: YouTube

  Gondoljon napjaink egyik hollywoodi sztárjára! Nos, akárkire is esett a választása, elég esélyes, hogy ő is feltűnik Wes Anderson legújabb filmjében.

  A rendező alkalomról alkalomra egy megszokott, meglehetősen impozáns színészgárdával dolgozik a produkcióin, de arról is ismert, hogy még a legutolsó, pár perc erejéig feltűnő szerepekre is hatalmas neveket szervez le. Ez történhetett most az Asteroid City címmel érkező mozijánál is, amelyhez befutott az első előzetes, telis-tele A-listás hírességekkel. Felsorolni is nehéz a filmben feltűnő összes világsztárt, a teljesség igénye nélkül

  Tom Hanks, Jeffrey Wright, Tilda Swinton, Margot Robbie, Scarlett Johansson, Steve Carell, Jeff Goldblum, Jason Schwartzman, Edward Norton, Adrien Brody, Willem Dafoe, Matt Dillon, Bryan Cranston, Maya Hawke és Stephen Park

  is szerepel majd a az 1950-es évek Amerikájában játszódó, űrtudományi iskolásversenyről szóló komédiában. Az Asteroid City június 15-től lesz látható a magyar mozikban.

 • Az énekesnő egy interjúban számolt be eddigi eredményeiről.

  Alkoholmentes időszak elé néz Katy Perry, aki nemrég a People magazinnak árulta el, paktumot kötött párjával, Orlando Bloommal: három hónapig egyáltalán nem isznak szeszes italt. Ennek első harmada már le is telt.

  „Ma öt hete, hogy józan vagyok” – büszkélkedett el az énekesnő, aki ugyan azt nem árulta el, miért döntöttek a megállapodás mellett, de azért sírást színlelve megjegyezte, szeretné már inkább felmondani az egyezményt.

  Perry viccét hallva az egyik american idolos zsűritársa, Luke Bryan megpróbálta feladásra csábítani a popsztárt, de az énekesnő visszautasította a felkínált italt.

  „Nem omolhatok össze. Megígértem. Három hónap” – jelentette ki. Kíváncsian várjuk, végül sikerül-e mindkettőjüknek teljesíteni a kihívást.

 • Nem tudunk többé ugyanúgy nézni a rapperre.

  szelfiegyetem.png
  Fotó: Instagram

  A mesterséges intelligenciának hála számtalan rejtély végére került pont a közelmúltban: megtudtuk, hogy nézne ki napjainkban Freddie Mercury, Heath Ledger vagy más, már elhunyt híresség, megismerhettük az emberarcú Simpson család-karaktereket, de előre is ugorhattunk az időben, hogy lássuk a megöregedett Harry Stylest vagy akár Justin Biebert.

  Ezúttal egy teljesen elborult ötlet végeredményének lehetünk szemtanúi, ahol az MI Snoop Doggból csinált sorozatszereplőt. A rappert sajátos módon igazították bele többek között az X-akták, a Seinfeld, a Maffiózók, az Öreglányok és A hivatal világába is, amit tényleg nehéz nevetés nélkül végignézni.

 • Megkaptuk az első szinkronos előzetesét Jennifer Lawrence legújabb filmjének, a Barátnőt felveszünk vígjátéknak.

  Fotó: YouTube
  Fotó: YouTube

  A történet szerint a színésznő által alakított Maddie-re rászáll az adóhatóság, hogy lefoglalják az autóját, de már a házát is veszély fenyegeti. A fiatal nőnek sürgősen pénzt kell szereznie, de nem talál normális munkát, amivel rendezni tudná a tartozását. 

  Sikertelen próbálkozásai után végül ráakad egy apróhirdetésre, amelyben gyereküket majomszeretettel féltő szülők barátnőt keresnek a magának való fiuk mellé, mielőtt az egyetemre menne. A furcsa állás nemcsak jól fizet, de egy autóval is kecsegtet, ezért Maddie elvállalja a feladatot. Nem számol azonban azzal, hogy a fiú őrjítően tartózkodó és közönyös, és egy ponton teljesen zavarba jön a közeledésétől.

  A június 22-én az itthoni mozikba érkező film előzetesét itt tekintheti meg: