Ivó, Milán
EUR 383,56 Ft
USD 365,70 Ft
5 °C
26 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • A 30 éves George Robinson és testvére, a 27 éves Joe hónapok óta viccelődtek azon, hogy ki lesz először apa, miután mindkettőjük párja tavaly nyáron esett teherbe.

  A páros a terhesség alatt, a sokkoló szülést megelőzően végig azzal viccelődött, hogy ugyanazon a napon lesznek apák, a sors pedig úgy hozta, hogy igazuk is lett. A két szülés között mindössze két óra és három perc telt el. Joe és párja, Ellie első gyermeke április 18-án 15:48-kor, született meg, míg a 30 éves George és párja, a 26 éves Hayley eső gyermeke mindössze két órával és 17 perccel később, 18:05-kor látta meg a napvilágot. Ráadás, hogy a testvérek gyermekeit ugyan az a szülésznő hozta világra, ilyenre pedig eddig még nem volt példa.

 • Ezt nem láttuk jönni.

  GettyImages-1142321741
  Fotó: Tommaso Boddi / Getty Images Hungary

  Ha az ember Cardi B-re gondol, talán két dolog juthat egyből az eszébe – érces hangja és gigászi műkörmei, melyet mindennél nagyobb örömmel mutogat közösségi oldalain. Talán nincs olyan szín, amilyenben ne pompázott volna már a rapper körme, mely egyébként baktériumok és gombák tömkelegének ad tökéletes otthont. 

  A hosszú körmökkel rendelkezők felé persze mindig befut egy olyan kérdés, hogy mégis hogyan tudnak ezt meg azt csinálni – elégelte meg Cradi, és egyenesen egy videóban válaszolt az egyik őt kérdező Twitter felhasználónak. 

  Oké, csajszi, csináltam egy egész videót. Bízz bennem, meg fogod érteni a dolgot! Viszont úgy érzem a fiúkat nehezebb tisztítani, több résük van

  – írta a videóhoz a rapper, aki egy plüssmaci segítségével mutatta meg a pelenkázás rejtelmeit. 

 • 2023 június 16-án kerülhet mozikba a Disney Pixar legújabb alkotása, ami az Elementálok címet viseli.

  FS4lWL7VIAETIwm
  Fotó: Twitter

  Az animációs filmek császárának számító Pixar nagyon ritkán okoz csalódást, ha az alkotásaikról van szó. Hamarosan mozikba kerül a Lightyear című filmjük is, jövőre pedig az Elementálok mozira válthatunk jegyet, ami egy olyan világba kalauzol el bennünket, amit a föld, víz, tűz, levegő elemei laknak, mint személyek.

  A főszereplők egy "tűzről pattant" láng lány lesz, illetve egy árral úszó víz fiú, akik annak ellenére, hogy mennyire eltérőek, szépen lassan rájönnek, hogy mégis sok a közös vonásuk.

  A filmet Peter Sohn rendezi, és egy koncepciós rajzot is kaptunk a bejelentés mellé, amin a főhősök szerepelnek.