Gusztáv
-8 °C
-1 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • 139604669 3879649535419514 6579271650798436140 o

  Varju László DK-s országgyűlési képviselő Facebook-oldalán közzé tett posztjában nehezményezi a magyar állam válságkezelését.

  Plakátkampány van. Válságkezelés nincs

  − írja a bejegyzésben. Egy képet is mellékelt, amelyen a „minden élet számít” felirat alatt a koronavírus áldozatainak számát festette fel egy fekete festékszóróval.

 • Egy dohányboltba csapódott, összetört személygépkocsi Budapesten, az Örs vezér téren január 16-án. Az elsődleges információk szerint az autót egy 15 éves fiú vezette jogosítvány nélkül, a kijárási korlátozást megszegve.

  A rendőrök ellenőrzés alá akarták vonni a járművet, de a sofőrje nem állt meg, nagy sebességgel továbbhaladt, ezért a rendőrök utánaindultak. Ekkor történt a baleset, a fiatal fiú és utasa, egy lány könnyebb sérüléseket szenvedtek.

 • Gyönyörű hófehér kecskegidák születtek a debreceni állatkertben. A kis ikrek nem sokkal azután születtek, hogy megérkezett az első hó az országba. Az állatkert Facebook-oldalán azt írta:

  A kis fehér gödölyék nem sokkal születésük után már érdeklődve ismerkedtek környezetükkel, amely épp a napokban borult hóba, így a szokásosnál is több új ingert tartogat számukra.

  A bejegyzésből kiderült az is, hogy ez már a harmadik olyan év, amikor az állatkertben kecskegidák születtek először. A tavalyi év újszülöttje egy szintén hófehér házigödölye, 2019-ben pedig egy kameruni törpekecske volt.

 • A svéd király és királyné is megkapta az első koronavírus elleni oltását pénteken. A család közleményében arról számol be, hogy nemsokára több vakcina is érkezik az országba, valamint remélik, mindenki a vakcina mellett teszi le a voksát, hogy az ország mihamarabb visszatérjen a normális hétköznapokhoz.