Dezső
15 °C
28 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Nem tudom, megfordult-e már valakinek a fejében, hogy majd jól megszívat egy előtte haladó kamiont úgy, hogy leelőzi, majd hirtelen befékez előtte. Ez egy másik autóval szemben sem jó ötlet, egy kamion ellen pedig nettó életveszély, szóval ne:

  A kamion nagyobb és nem játék. Persze nem csak leckéztetés közben kerülhet valaki egy kamion elé, ez normál körülmények között is gyakran előfordul, ezért mindig figyeljünk oda arra, hogy előzés után biztonságos távolság legyen az autó és a kamion között.

  A videót egyébként a Société de l'assurance automobile du Québec autóbiztosító társaság készítette. 

 • Nem akarok szenzációhajhász lenni, szóval nem mondom, hogy sosem ülnek többet kocsiba, ha megnézik a Greenpeace legutóbbi megmozdulásáról készült felvételeket, de az biztos, hogy elgondolkodtató, hogy egy ember mennyi helyet foglal el, ha autóval járkál az utakon.

  A képeket egy lobbista, Heinrich Strößenreuther tette közzé Facebookon, aki évek óta küzd azért, hogy Berlinben több bicikli és kevesebb autó legyen az utakon. Szerinte az autók, függetlenül attól, hogy mi hajtja őket, nem jó dolgok, az utak és a parkolók ugyanis elveszik a helyet a zöldterületek elől.

  Az akció egyébként az EU Zöld Hetének keretében valósult meg, melynek célja, hogy megmutassa, hogy teheti az Unió élhetőbbé a városait.

  33102535 10216154705806567 4582204430899740672 n? nc cat=0&oh=56
  Fotó: Facebook / Heinrich Strößenreuther

  A többi képet, illetve a videókat ezen a linken nézhetik meg.

 • És az ember már megint csak azon hüledezik, hogy mi van ennek a nőnek a fejében, te jóságos ég!

 • A Deák téren gyülekeztek az Újpest-szurkolók szerda délután, az Újpest - Puskás Akadémia Magyar Kupa döntője előtt, nem kis feltűnést keltve.

  Kollégánk, Dávid ezt a fotót küldte a helyszínről:

  Ezt pedig olvasónk küldte be nekünk Instagramon a másik oldalról fotózva: 

  Mentem volna én haza dehát #mindekozben buliznak a nagyfiúk. #belvárosbanlaknijó

  Anna Gulyás (@kicsivuk) által megosztott bejegyzés,

  A mérkőzést szerda este nyolctól tartják a Groupama Arénában.  Az Újpest FC a jubileumi 10., míg a Puskás Akadémia FC a történelmi első diadalára készül - írja róla az MTI.  A felfordulás miatt egy darabig nem érintette a Deák teret a 9-es, a 105-ös és a 16-os busz sem.