Dezső
15 °C
28 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Nem akarok szenzációhajhász lenni, szóval nem mondom, hogy sosem ülnek többet kocsiba, ha megnézik a Greenpeace legutóbbi megmozdulásáról készült felvételeket, de az biztos, hogy elgondolkodtató, hogy egy ember mennyi helyet foglal el, ha autóval járkál az utakon.

  A képeket egy lobbista, Heinrich Strößenreuther tette közzé Facebookon, aki évek óta küzd azért, hogy Berlinben több bicikli és kevesebb autó legyen az utakon. Szerinte az autók, függetlenül attól, hogy mi hajtja őket, nem jó dolgok, az utak és a parkolók ugyanis elveszik a helyet a zöldterületek elől.

  Az akció egyébként az EU Zöld Hetének keretében valósult meg, melynek célja, hogy megmutassa, hogy teheti az Unió élhetőbbé a városait.

  33102535 10216154705806567 4582204430899740672 n? nc cat=0&oh=56
  Fotó: Facebook / Heinrich Strößenreuther

  A többi képet, illetve a videókat ezen a linken nézhetik meg.

 • És az ember már megint csak azon hüledezik, hogy mi van ennek a nőnek a fejében, te jóságos ég!

 • A Deák téren gyülekeztek az Újpest-szurkolók szerda délután, az Újpest - Puskás Akadémia Magyar Kupa döntője előtt, nem kis feltűnést keltve.

  Kollégánk, Dávid ezt a fotót küldte a helyszínről:

  Ezt pedig olvasónk küldte be nekünk Instagramon a másik oldalról fotózva: 

  Mentem volna én haza dehát #mindekozben buliznak a nagyfiúk. #belvárosbanlaknijó

  Anna Gulyás (@kicsivuk) által megosztott bejegyzés,

  A mérkőzést szerda este nyolctól tartják a Groupama Arénában.  Az Újpest FC a jubileumi 10., míg a Puskás Akadémia FC a történelmi első diadalára készül - írja róla az MTI.  A felfordulás miatt egy darabig nem érintette a Deák teret a 9-es, a 105-ös és a 16-os busz sem.  

 • Pedig néha tényleg így van, egy ohiói rendőrőrs Facebook-bejegyzéséből derült ki, pontosan ezzel hívták fel őket még szombat hajnalban. Először azt hitték, hogy valami részeg szórakozik velük, de mikor kimentek a helyszínre, egy teljesen józan ember várta őket, aki tényleg nem tudta, mit tegyen a malaccal, aki a vasútállomás óta követi őt.

  A kiérkező rendőrnek sikerült lebirkóznia a malacot, akit aztán a kocsijában bevitt az őrsre, és ideiglenesen elszállásolta az állatot a kutyakennelekben. A malacnak amúgy pár órán belül meglett a gazdája is, úgyhogy minden a legjobban alakult, de kiderült az is, hogy a rendőrök humorérzéke is rendben van, direkt kiemelték ugyanis, hogy

  ők is tisztában vannak azzal, hogy mennyire ironikus, hogy egy disznó ül egy rendőrautóban.

  32855828 1842023285818183 7753572462238892032 n? nc cat=0&oh=a77
  Fotó: Facebook / North Ridgeville Police Department

  (via)