Alfréd
-7 °C
2 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Kellemes hétvégi olvasmányt kínál a Kisalföld, amely egy magyar pár mexikói kirándulásáról ír, pontosabban annak következményeiről. dr. Várhegyi Csaba gyermekorvos a hátában hozott haza egy kukacot. Ez a kukac - hivatalos nevén emberbagócs) még Mexikóban került valahogy bele, és itthon még a bőrgyógyász sem fedezte fel, amikor az égő piros sebet megtisztogatta. A seb azonban nemcsak hogy nem gyógyult, hanem egyre nagyobb lett és duzzadt, végül megmozdult benne valami. 

  Alább a videó, amit az orvos felesége rögzített, aki pedig a további részletekre kíváncsi, nyugodtan (vagy ne nyugodtan) kattintson.

 • A nyugdíjasok kedvence, a levitézlett politikus Schmuck Andor új szerepben mutatkozik be szombaton este a Fészek Művészklubban, és ez valószínűleg az elmúlt idők szereptévesztései után a legtesthezállóbb feladat lesz számára. Schmuck ugyanis

  A Veszélyes évszakok, avagy egy Schmuckot se! című kabaré konferansziéja lesz,

  írja a Bors. Ha már ettől nem sült ki az agya, akkor eláruljuk azt is, hogy Schmuck nemcsak felkonferálja majd a Trunkó Barnabás által írt jeleneteket, hanem verset mondani és énekelni is fog.

  36814409 1585446201567421 2570020554895523840 n
  Fotó: Schmuck Andor / Facebook

  A műsorban rajta kívül Nyertes Zsuzsa, Beregi Péter és Heller Tamás lép fel, és lesz Hacsek és Sajó, valamint Fitymapipi is - akármi is legyen az.

 • Szalay Zoltán Latinovits Zoltántól, Presser Gáboron át, Gobbi Hildáig számos kiváló művész portréját készítette el. Ezer meg ezer esemény mellett ott volt az 1962-es Világ Ifjúsági Találkozón Helsinkiben, a budapesti repülőtéren, amikor Hargitay Miklós, az 1955-ös Mr. Universe hosszú idő után először ölelte át édesanyját (a kor amerikai szexszimbólumával, Jayne Mansfielddel együtt), vagy épp amikor Orbán Viktor dedikált a 2001-es könyvhéten a Vörösmarty téren

  - írtuk róla a 80. születésnapjára készült Nagyképünkben.

  A mostani kiállítás anyagát Alföldi Róbert nyitja meg február 25-én este 6-kor, és annak anyagát is ő válogatta a 2004 májusában megjelent (Magyarország Európai Uniós csatlakozására időzített) Ilyenek voltunk, Magyarország elmúlt ötven éve című magyar, angol, német nyelvű albumból. Az album néhány példánya, kedvezményesen megvásárolható a kiállítás megnyitóján. Az ingyen kiállítás április 30-ig látogatható.

 • sushi tape 1

  Tök mindegy, így is, úgy is felfalnám. 12 dolcsiba kerül itt.

  (The Awesomer)