11:00, November 26.
Tunézia 0
Ausztrália 1
al-Dzsanúb Stadion D csoport
14:00, November 26.
Lengyelország 2
Szaúd-Arábia 0
Education City Stadion C csoport
17:00, November 26. ÉLŐ
Franciaország 0
Dánia 0
974 Stadion D csoport
20:00, November 26.
Argentína 0
Mexikó 0
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 •  

  A modellről mostanában azt pletykálják, hogy Peter Davisonnal randizgat, ám most nem emiatt került ki a JustJared Instagram-oldalára.

  A 31 éves modell ugyanis New York-ban sétálgatott kutyusával, Colombóval, és sokaknak feltűnt, hogy Emrata mennyire hasonlít Kendall Jenerre.

 • Sokadszorra vágott kígyót-békát egymás fejéhez VV Lamin és VV Sajti, akik ezúttal is válogatott trágárkodások közepette ordibáltak egymással.

  lamin
  Fotó: RTL

  Az egész azzal kezdődött, hogy VV Sajtinál elszakadt a cérna, miután villatársa miatt képtelen volt aludni, amit meg is jegyzett Laminnak. Innen pedig hamar elszabadultak a dolgok, szó-szót követett, méghozzá nyomdafestéket nem tűrő stílusban.

 • Február 9-én folytatódik a YOU sorozat, amit a Netflix ezúttal a Stranger Thingshez hasonlóan két etapra bontott.

  joegoldberg
  Fotó: Instagram

  A második felvonás március 9-én érkezik majd, és mindenki kedvenc sorozatgyilkos hősszerelmese Londonban próbál új életet kezdeni, immáron Jonathan Moore professzor néven.

  Persze idő kérdése, hogy Joe-t mikor éri utol a múltja, de addig is itt egy új, mozgó plakát a következő vérgőzös sztorihoz.

 •  

  Micimackó és Pán Péter után Bambi is horrorfigurává fog változni, ugyanis a karakter 2022. január 1-jén szabadon felhasználhatóvá vált bárki számára .

  Ráadásul az őzgida ámokfutásához a Micimackó: Vér és Méz filmért is felelős Rhys Frake-Waterfieldnek is köze lesz, aki mindeközben a Pán Péter-horroron is dolgozik, ám kivételesen ezt nem ő, hanem Scott Jeffrey rendezi majd, előbbi csak executive producerként fog közreműködni a projektben.

  Egyelőre nem lehet sokat tudni a Bambi: The Reckoning címen emlegetett filmről, de az már biztos, hogy a klasszikus mesét fogja alapul venni, a címszereplő pedig kegyetlen bosszút áll mindenkin, miután elveszítette édesanyját.