Jusztin
13 °C
30 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Talán már maguk az elhíresült tengeri ragadozók is unják, hogy 1975 óta velük ijesztgetnek a filmek. Valószínű nincs még egy állat, amiről oly sok dolgot tudunk és száz közül is felismernénk, mint a nagy fehér.

  Az elmúlt évtizedben ezért jelentek meg olyan alkotások, ahol már szellemcápa, vagy éppen kétfejű cápa támadt, de jól ismertek a tornádókból előugró, előugró fogúak is, sőt robotcápák sem ritkák már, melyeken nácik lovagolnak. Valahogy nem tudnak túllépni, vagy legalább hosszabb ideig szüneteltetni ezt a ragadozót repertoárjukból a filmkészítők. 

  Ezeknek a filmeknek köszönhetjük, hogy félünk a nyílt vízen úszni és halálra rémülünk, ha valaki hozzáér a lábunkhoz a víz alatt, bár ettől még nem mondunk nemet egy újabb cápás mozira. A Great White egyelőre abban biztos újat hoz, hogy a címében nem szerepel a cápa szó. A filmnek már a második előzetese is megnézhető, melyben feltűnik az összes cápafilmes klisé, ám biztos, hogy sokan meg fogjuk nézni, mert továbbra is szeretünk félni és továbbra is szeretünk a cápáktól félni. 

 • Hamarosan visszatér a világ legkanosabb valóságshowja a Too Hot to Handle a Netflixre. A játék lényege, hogy nagyon csinos, nagyon szexi, nagyon szép, nagyon jó testű, de kevésbé okos embereket összezárnak egy tengerpartra, ahol egyetlen szabály van csak, hogy 

  tilos bárminemű érintkezés.

  Mármint szexuális jellegű. A műsor tanulsága az, hogy elég legyen már rohanó világunk felszínességéből, ideje a szép embereknek is mélyebb kötődéseket kialakítania. 

  A trailer alapján semmi nem változott az előző évadhoz képest, ami óriási sikert aratott. Az mindenképpen csodálatos teljesítmény, hogy sikerült összeszedni egy maroknyi nagyon jól kinéző, angolul beszélő embert, aki őszintén meg tud lepődni az egyetlen, de legfontosabb szabályon.

 • Egy nő azt állítja, hogy még nincs is egy éves a fia, de már olyan "ügyes", annyira jól ért a technológiához, érzi a modern eszközöket, kiigazodik a mai online közegben, hogy simán el tudott költeni 10.837 dollárt a Tesla applikációján keresztül. Berendelt egy masszív frissítést, ami a teljes önvezető üzemmódot tartalmazza. Mire az anyuka ezt észlelte, addigra már túl késő volt, mivel letelt a 48 órás lemondási, visszatérítési idő. A frissítés pedig meg is érkezett az autóra, ahogy az látszik is a TikTokra- feltöltött videón, amin a Teslája kivezeti magát a garázsukból.

  Érdekes történet, de van azért egy olyan fura érzése az embernek, hogy azért ekkora összegeknél azért csak jelez a bank, nem? Illetve milyen biztonsági rendszer, milyen azonosítás előzte meg a pénz kifizetésének jóváhagyását? Minimum egy arcfelismerés vagy egy ujjlenyomat beolvasás kellett a fizetés véglegesítéséhez, nem? Szóval egyelőre csak az anyuka részéről ismerjük a történetet, ami lehet, hogy egy kicsit hiányos. Lehet, hogy nem figyelt eléggé a gyerekére, aki ezért képes volt úgy nyomogatni anyja telefonját, hogy összehozzon egy ilyen hatalmas kiadást. És igen, felmerülhet kérdésként az is, hogy nem felelőtlenség egy 10 hónapos gyerek kezébe okostelefon adni?

  @stayfitstaylit

  Well our son decided we needed the self driving package we debated on before 🥲😬💀 #tesla #teslaworld #ohno #foryou #fyp

  ♬ Oh No - Kreepa

  (indy100)

 • A Shotgun Wedding forgatása után Jennifer Lopez egy újabb filmes projekten dolgozik, amiről tegnap posztolt először Instagram-oldalán. 

  tk3s 20051013 eee t14 058
  Fotó: Toronto Star / Northfoto

  A film - aminek főszereplője és producere is ő lesz - várhatóan egy techno sci-fi thriller, ami a Netflixen lesz elérhető, a címe pedig Atlas. A stílus nem áll teljesen távol tőle, hiszen korábban szerepelt már az Anakonda és A sejt című filmekben. JLo az emberiség jövőjének megmentéséért küzd majd, ezért szembeszáll egy mesterséges intelligenciával rendelkező robottal, aki úgy döntött, hogy az emberi faj kiirtása az egyetlen módja annak, hogy véget vessen a háborúnak és békét hozzon a világra.

  A sztori tehát egyelőre nem tűnik formabontónak, de talán új megközelítésből láthatjuk majd ezt a történetet.

  (Forrás: EtOnline)