Vilma
-4 °C
-1 °C
Index - In English In English Eng
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Emlékeznek a Kósa Lajossal folytatott szürreális beszélgetés végére, amikor a műsorvezető, Breuer Péter elmondta, hogy kéz a kézben fog tovább küzdeni Kósával az ordas eszmékért?

  Breuer egyszerűen zseniálisan zárja le a műsorait, íme egy másik gyöngyszem:

 • A német McDonald's készített egy reklámfilmet az ünnepekre, de csillogás, Télapó és rénszarvas helyett a nyomasztó Keleti pályaudvart, szürke képi világot és a szülők rémálmát választották.

  Képernyőfotó 2019-12-05 - 11.01.46.png

  A reklám – amit a Kreatív vett észre – arról szól, hogy a szülők elvesztik szem elől a gyereküket a forgalmas pályaudvaron. Ezután kétségbeesett fejjel rohangálnak, egészen addig, amíg az anya rá nem jön, hogy nagyon jószívű gyereket nevelt, ezért biztos, hogy éppen a peronok mellett zenélő koldusnak ad valamit.

  Ez a valami a mekis kaja, a képre pedig kiírják, hogy „a legnagyobb ajándék az, hogy gondoskodunk egymásról”, miközben az egész család a koszos földön ülve eszi a sült krumplit.

 • Az Aggteleki Nemzeti Park rakta ki a Facebook-oldalára azt az éjjel készült felvételt, amin egy termetesnek tűnő barna medve kétlábon állva letör egy méretes faágat.

  Hogy mi volt vele a terve, az sajnos nem derül ki a videóból, de az ANP szerint a szlovák határ közelében, lakott településtől távol élő medve feltehetően nálunk tölti majd a téli, nyugalmi időszakot is.

  Képernyőfotó 2019-12-05 - 11.09.54.png
 • Természetesen anyagokat használt fel a hagyományos rendszámtáblájának cseréjéhez egy ároktői férfi, bár ezt aligha vette figyelembe, amikor elkészítette a pótlékot. A 22 éves férfit november 17-én hallgatták ki a hajdúnánási rendőrök, miután egy igazoltatásnál észrevették, hogy autóján egy kartonlapra tollal írt, hamis rendszám van. A rendőrök azóta befejezték a nyomozást, a papírokat pedig átadták az ügyészségnek, írja a police.hu.

  N3173600
  Fotó: police.hu / Police.hu