Vendel
6 °C
19 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Youtube

  Újabb forgatási fotók szivárogtak ki az HBO egyik legnagyobb dobásának ígérkező, The Last Of Us videojáték feldolgozásáról, amiben a két főszereplőt, Pedro Pascal (Mandalorian, Trónok Harca) és Bella Ramsey (Trónok harca, Botcsinálta boszi) fogja alakítani.

  A Naughty Dog méltán kedvelt videojáték sorozata egy olyan poszt-apokaliptikus világban játszódik, ahol a világot megfertőzte egy agresszív gombaféle, ami nem csak kiirtotta az emberek jórészét, hanem vérszomjas, zombiszerű lényekké alakította át őket.

  A maroknyi túlélő pedig ebben a kegyetlen világban próbál túlélni, ahol nem csak a fertőzöttek, de az emberek is veszélyt jelentenek.

   A sorozat főhőse, Joel, azt a feladatot kapja, hogy kísérje át a fél országon a fiatal Elliet, aki mint kiderült, immunis a fertőzésre. Persze az út közel sem lesz olyan egyszerű, mint arra gondoltak.

   Az már most látszik, hogy az HBO nem kevés pénzt pakoltak bele a szériába, elég csak megnézni az elképesztően játékhű díszleteket, vagy akár a két főszereplő külsejét, akik szakasztott másuk a játékban látottaknak.

   A Last Of Us valamikor 2022-ben várható az HBO MAX-en.

 • Nem is olyan meglepő, hogy a világ legnézettebb Netflix-sorozatának szereplői jobbnál jobb lehetőségeket kapnak és egyre sikeresebbek.

  tk3s 00544732 000001
  Fotó: Vogue Korea via Bestimage / Northfoto

  A sorozat következtében mindegyikük élete megváltozott, olyan is van köztük, aki a Squid Gamenek köszönhetően menekült meg a hajléktalanságból.

  HoYeon Jung nem volt ilyen helyzetben, hiszen ő már több mint tíz éve a modellszakmában dolgozik, de igazi áttörést a filmdráma-sorozat hozott számára.

  Olyannyira, hogy ebben a hónapban ő került a koreai Vogue címlapjára is.

  A modell-színésznővel három címlap is készült, mindegyiken csodásan néz ki.

 • Apai örömök elé néz a Punnany Massif frontembere, MC Wolfie!

  A rapper Instagramon osztott  meg az örömhírt rajongóival, majd hozzá tette, hogy a baba várhatóan előbb érkezik, mint az új lemezük.

  Apa
  Fotó: Punnany Massif / instagram
 • GettyImages-1330866030
  Fotó: Mondadori Portfolio / Getty Images Hungary

  Befutott a Ghostbusters: Afterlife (Szellemírtók: örökség) előzetese, amiben sikerült kimaxolni a nosztalgiát és az akciót egyaránt. A történet New Yorkból az oklahomai Summerville-be költözik, ahol jó néhány rakoncátlan szellemmel fog meggyűlni az ügyeletes főszereplőknek a baja. Azért a klasszikus Ghostbusters dallam is felcsendül a trailerben:

   A Szellemírtók: Örökség várhatóan még idén novemberben befut a mozikba.