Bernát, Felícia
EUR 383,77 Ft
USD 363,37 Ft
8 °C
30 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Arról a pillanatról osztott meg egy képet, mely örökre megváltoztatta az életét.

  A 36 éves énekesnő az Instagram-oldalán nosztalgiázott kicsit, miután rálelt arra a két fotóra, mely abban a pillanatban készült, mikor megnyerte a Megasztár 3. évadát.

  Tizenhat éve ezen a napon, megváltozott az életem. Tizenhat éve még csak álmodoztam dolgokról, amiket azóta sikerült megvalósítanom. Mennyi jó dal született az évek alatt... Szeretem, ahogy megtölti a hangotok az Arénát, a Parkot, a tereket, fesztiválokat, színházakat és énekelitek velem a lelkem darabkáit. Szeretem, hogy viszitek ezeket a dalokat magatokkal az életetek fontos pillanataiba

  — kezdte bejegyzését az énekesnő, aki később hozzátette, hogy továbbra is igyekszik sok szépet adni, és ahogyan ígérte, azokat a fiatalokat is segíteni fogja, akikben meglátja azt a bizonyos szikrát, ami őt is elindította. 

  Hálás vagyok mindenért, a támogatásért, az útért, a feladatokért, a nehézségekért, a boldogságokért, a könnyekért és nevetésekért, a csapatomért, a közönségemért, a családomért, a barátaimért, a szemüvegért, amin keresztül látom a világot.Igyekszem minden nap egy kicsit jobb ember lenni és maradni. Köszönöm Istenem, hogy a tenyereden hordozol!

  — fejezte be. A fotókat alább tekintheti meg: 

 • Hogy pontosan miért, azt senki sem tudja, az egyetem, ahol diplomáját szerezte azonban úgy érezte, hogy mindenképp kiszeretnék tüntetni az énekesnőt.

  GettyImages-1397966467
  Fotó: Dia Dipasupil / Getty Images Hungary

  A New York-i Egyetem (NYU) május 18-án tartotta diplomaosztó ünnepségét, melyen a nyitóbeszédet a 32 éves énekesnő mondta el. Taylor a beszédében arra hívta fel a figyelmet, hogy érdemes megtanulni élni a kínos dolgok mellett, ugyanis nem számít, hogy milyen keményen próbáljuk elkerülni azokat, később visszagondolva életünk valamely szakaszára biztosan megborzongunk majd attól, hogy miket tettünk.

  A beszéd után sor került a tiszteletbeli doktori cím átadásra is, így az énekesnő mostantól hivatalosan is Doktor Taylor Swift.

  (Forrás: Just Jared)

 • A hollywoodi mérce szerint alacsonynak számító Tom Cruise-nak minden trükköt be kellett vetnie, hogy 172 centijével egy szintre kerüljön a Top Gun: Maverick díszbemutatóján Katalin hercegnével. Mindössze 3 centis hátrányt kellett behoznia, és egy spéci cipő segítségével majdnem össze is jött neki, bár valószínűleg nem számolt Katalin magassarkújával.

  Cruise nem először vette elő a magasított talpú lábbelit, amelyet előszeretettel használ, ha nála magasabb hölgyeket kell kísérnie a vörös szőnyegen.

  A legjobb cipészműhelyek a magasított lábbeliket kizárólag méretre szabottan készítik, a sarokemelőt pedig krokodilbőrrel vonják be. Az elkészítésük rendkívül időigényes, az áruk pedig a több tízmillió forintot is meghaladhatja.

  (Via Daily Mail)

 • A 31 éves brit énekes feleségével, Cherry Seabornnal az Instagram-oldalán jelentette be, hogy kislányuk született.

  GettyImages-1369427385
  Fotó: JMEnternational / Getty Images Hungary

  A pár első közös gyermeke, Lyra Antarctica már egyéves, Ed Sheeran így igazi lányos apuka lett. Az énekes megosztott fotóján egy barna kötött takaró látható, rajta egy pár fehér babazoknival, alatta pedig a nagy hírrel: 

  Szeretném, ha mindenki tudná, hogy újabb gyönyörű kislányunk született. Imádjuk őt, és mindketten a fellegekben járunk, hogy egy négytagú család lehetünk.

  A háromszoros Grammy-díjas énekes ezzel megelőzte hasonmását, aki hamarosan szintén apuka lesz, miután összejött Sheeran egyik fanatikus rajongójával. A bálványa miatt ötödik gyermeket is bevállaló anyukáról ebben a posztban írtunk.

  via (pagesix)