Tekla
11 °C
16 °C
Index - In English In English Eng
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Veszélyesnek ítéltek néhány tabáni fát, amit előzetesen a sportpálya miatt ki szerettek volna vágni a kivitelezők, majd a lakosság felhördülésére és az azt követő főpolgármesteri tiltásra egyelőre visszavonultak.

  A Danger! felirattal ellátott terület kordonján belülre került egy szemeteskuka is helyi olvasóink fotói szerint, de azt nem tudni, milyen meggondolásból.

 • A szerkesztőségben nagy kedvencünk Babics Oszi, aki egy fiatal  drónos srác. Legfrissebb munkája Budapestet mutatja be, íme:

 • Huszonnégy ország 59 csapata, köztük 9 magyar vett részt a vasárnap véget ért a 25. IRO Mentőkutya Világbajnokságon a franciaországi Villejust-ben. A romkutatás versenyszámban a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság színeiben versenyző, Pannon Kutyás Kutató-Mentő Csapat tagja, Belényi Beatrix és hatéves malinois kutyája, Zen lett a győztes. 

  Zen és gazdája egy földrengésben összedőlt negyed romjait vizsgálta át, egy szálloda és egy gyorsétterem romjai között kereste a túlélők nyomát, és találta meg a 3 sérültet, közölte a Pannon Kutyás Kutató-Mentő Csapat.

  Zen egy nagyon sikeres mentőkutya családból származik, Magyaroszág első mentőkutya világbajnoka az ő nagypapája volt, Kuba; unokatestvére Karma pedig tavaly állt a dobogó második fokán Szlovéniában, szintén a nemzetközi mentőkutya világbajnokságon. Zen prosszionális munkakutya, de emellett száz százalékos családtag, társ is. Ha munkáról vagy sportról van szó rámenős és céltudatos, ha a családról, simulékony és lojális. 

 • Carson King még a múlt héten mutatott fel egy táblát az egyik amerikai nemzeti tévécsatornán, arra kérve a nézőket, hogy adományaikkal gondoskodjanak a sörutánpótlásáról. 

  Twitter-oldala szerint azóta az adományok összege átlépte az egymillió dollárt, amit a férfi egy gyermekkórháznak ajánl fel. Carson azért nem maradt sör nélkül, ugyanis a sör gyártója, a Busch Light egyéves készletet küld neki, illetve az arcképét is rátették a termékre.

  A Stead Family Gyermekkórház megköszönte a felajánlást.

   Nyilatkozata szerint Carson csak segíteni akart a kórházon. 

  Így most mindenki örül, Carson sörhöz jutott, a sör gyártója ingyenreklámhoz, a kórház pedig sok pénzhez.