Olivér
4 °C
8 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • A Mekk Elek, a Főkukac és Breki után újabb miniszoborral ajándékozta meg a fővárost Kolodko Mihály kárpátaljai szobrászművész. A Kockásfülű Nyúl a Sikló mellé került ki, hogy onnan lesse távcsővével a Lánchidat.

  Reméljük ezúttal senki nem vetemedik arra, hogy ellopja az alkotást, mintahogy az Mekk Elekkel és a tankszoborral történt.

 • clkeee

  Pokoli hideg várta kedd este a glasgow-i Hampden Parkban a futball Nemzetek Ligája sorsdöntő meccsére a skót és az izraeli válogatottat. Ahogy az már hagyomány, gyerekek vezették be a csapatokat a himnuszokhoz.

  Egy biztos, nem öltöztették őket túl. Vacogtak is, amit az izraeli futballisták is észrevettek és nagyon sportszerűen egytől-egyig odaadták a melegítőfelsőjüket a gyerekeknek. 

 • Azt hitte, ez olyan reggel volt, mint a többi? Háhá, ennél nem is tévedhetne nagyobbat, ma ugyanis paranormális aktivitás gyanújáról számolhatunk be!!! Pontosabban számolt be nekünk egy olvasó, aki az alábbi képeket küldte publikálásra:

  De mi lehet a képen? Alkalmi Mulder ügynökünk nem bocsátkozott találgatásokba, ahogy mi sem tudhatjuk biztosan, hogy mivel állhatunk szemben. A "tudomány" szkepszisével megfertőzött kollégák a tech-tudomány rovatban a kép pár másodperces tanulmányozása után arra tettek finom utalásokat, hogy ez akár egy gömbvillám, avagy matató ménkű is lehet.

  A fotó rovat még ennél is szkeptikusabb (és unalmasabb) megfejtéssel állt elő, szerintük egyszerűen a fényképező optikáján csillant meg a napfény, az okozta a képen ezt a misztikus zöld gömböt. Viszont nekem egyre gyanúsabb, hogy a fotós és képszerkesztő kollégák még az átlag indexesnél is nagyobb szabadkőművesek, úgyhogy azért nem vennék mérget arra, amit mondanak.

  De vajon tényleg ennyi a megoldás? Vagy hazánkban megbúvó mágusok gyakorolgatták az Avada Kedavrát? Netán Rick és Morty átugrott egy unicumra? Esetleg idegenek üzentek nekünk? Az igazság odaát van! Tú-dú-dú-dú-dú-dú!!!

  Mi a nyavalya lehet a képen?

  • 1439
   Soros dimenziókapun csempészi a migránsokat
  • 348
   Erdei rave buli után ott felejtett neonesernyő
  • 345
   Kamehameha!!!
  • 146
   Matató micsoda?
 • Kumala és Káma négy hete született a felsőlajosi magán állatkertben, anyukájuk, Jana azonban bár egy ideig büszkén cipelte őket, nem szoptatta őket. A két nőstény szibériai kistigrist így az állatkert gondozói vették magukhoz. Kumala és Káma szépen gyarapodik, így szombaton és vasárnap pár órában már a közönség is megcsodálhatja őket, írja a Magán Zoo a Facebook-oldalán.

  Azt már a Blikk teszi hozzá, hogy Jana viselkedése egyáltalán nem ritka az állatkertekben, ugyanis a természetben a nőstény és a hím szibériai tigrisek csak a párosodáskor találkoznak. Az állatkertekben viszont gyakran együtt élnek, így az anya nem tudta eldugni a kicsiket a rájuk veszélyesnek tartott apa, Sibír elől. Napokig hurcolta és bujtatta őket, miközben a szoptatást elhanyagolta. Túlzott aggódása már a kicsiket veszélyeztette, ezért kerültek a gondozók lakásába.

  46439267 2771924779499799 925496195940352000 n
  Fotó: Magán Zoo / Facebook