Teréz
1 °C
14 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • A legnagyobb influenszerek is nyugovóra térnek a nap végén, az igazán nagyok azonban ilyenkor is ügyelnek a kinézetükre. A legnagyobbak legnagyobbika, Kim Kardashian pedig most megosztotta, milyen pizsamában bújik ágyba esténként:

  Kim Kardashian.png
  Fotó: Instagram

  Természetesen sajátmárkás termékről van szó, amelynek a funkcióját máris vitatják  a kommentelők. A többség szerint ugyanis ez a pizsama biztosan nem alvásra lett tervezve. 

  Kim Kardashian azzal konferálta fel a kreációt, hogy egy elöl „szuper nyitott” pizsamáról van szó, amely szerinte nagyon aranyos. És van krémszínben is.

 • A színészlegenda lánya, Anouchka Delon osztott meg egy fotót Instagramon édesapjáról, aki épp tündéri unokájával látható. 

  Ha az ember nem tudná, akkor meg nem mondaná elsőre, hogy Alain Delon már 85 éves, akiről egyébként ez az első közös fotó kisunokájával, aki tavaly látta meg a napvilágot.

 • Robin Test Footage Scene
  Robin Test Footage Scene
  Fotó: Jamie Costa / Youtube

  Jamie Costa színész a napokban töltött fel egy mindössze 5 perces videót a YouTube-ra „ROBIN Test Footage Scene” címmel, amelyben Robin Williams bőrébe bújt. Costa meggyőző hitelességgel és lenyűgöző pontossággal testesítette meg a hét éve elhunyt színészt. A videót csak négy napja publikálta, de már majdnem négy és fél milliós nézettséget produkált, aminek oka valószínűleg az, hogy játékával pár percre feltámasztotta Williamst, amivel megérintette a rajongók szívét.

  A pár perces kisfilmben azt láthatjuk mikor Williams az Egy úr az űrből (Mork & Mindy) forgatásán megtudja a hírt, hogy jóbarátja, John Belushi drogtúladagolásban meghalt.

  Az Oscar- és hatszoros Golden Globe-díjas Robin Williams 63 évesen halt meg, az elmúlt hét évben pedig többször felröppent a hír, hogy életrajzi filmben örökítenék meg emlékét, ám eddig mindig alaptalan pletykának bizonyultak ezek az információk. A Robin munkacím alatt leforgatott Costa videó viszont pár nap alatt olyan számokat ért el, ami megerősítheti a producereket abban, hogy a hollywoodi nevettetőről érdemes lehet filmet forgatni.

 • Ön mit kérdezne tőle? 

  Screenshot 1036
  Fotó: Facebook

  Rajongói kérdésekre válaszolt a Retro Rádió műsorvezetője. Mindezt nem egyedül, hanem Lovász Lászlóval tette, akivel együtt vezeti az adó reggeli műsorát. Újra elindították ugyanis a Kérdezz-felelek! rovatukat – és hogy mire voltak kíváncsiak a hallgatók? Az alábbi videóból megtudhatja: