István, Vajk
18 °C
33 °C
Index - In English In English Eng
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • trhxzahldajrtc5xnx25.png

  Még 2017-ben mutatták be először a Pause Pod nevű, felfújható sátrat, ami arra jó, hogy egy folyón tudjunk aludni. Ízlelgessük ezt a mondatot, aztán nézzük meg, hogy ez a valóságban mit jelent: szuper lehetőségünk van arra, hogy potom 1500 dollárért lebegjünk egy vízfelületen, egy elvileg alvásra kitalált kunyhóban, amiben nincs az az ember, aki képes lenne elaludni, hiszen az azt jelentené, hogy éppen tehetetlenül sodródik valahova. Jó, tegyük fel, hogy nem egy folyón, zuhatagon, vízesés felé, Lusta Dick-szerűen halad éppen valahova vele, hanem egy nyugalmas tavon tud aludni. Kinek jó az?

 • Vajon az 1600 forintért csapolt Staropramen esik jobban, vagy az 1500 forintos nagy limonádé? A kérdés biztos felmerült felháborodott olvasónkban is, akitől ezt a képet kaptuk:

  A hely a Lánchíd budai oldalán, az alagútnál van, valószínűleg nem a visszatérő vendégekre, hanem a turisták lehúzására alapozták az üzleti tervet.

  Erre utal az az olcsó trükk is, hogy a fenti, 4700 forintos számláért 18,80 eurót kérnek, ami valójában 6150 forint a jelenlegi árfolyamon.

 • A brit M25-ös autópályáján állította meg egy rendőr ezt a gyöngyszemet, és az autópálya-rendőrség sem tudta pontosan, hogy mi a manó is ez, azon kívül, hogy a papírjai rendben voltak, úgyhogy mehetett a dolgára. A járgány leginkább egy házi készítésű elektromos motornak néz ki, amit egy másik rendőr úgy írt le, hogy főleg "balsafából és szigetelőszalagból" áll:

   (BBC)

 • A Supreme nevű, eszelősen menő amerikai divatmárkánál (itt egy remek válogatás a 20 éves cég legnagyobb dobásairól) bejelentették az idei őszi/téli kollekciót, és hát ott figyel benne egy amúgy Zoey 2.4 márkájú teló, ami 2019-ben olyan dolgokra képest, mint 3G-kompatibilitás, 2,4 inches kijelző, VGA felbontás, illetve 128 megás belső memória. Amúgy 33 dollárba kerül, de azt még senki sem tudja, hogy a Supreme mennyiért fogja adni, az én tippem az, hogy legalább a tízszeresébe fog kerülni, és azonnal elkapkodják majd.

  (Engadget)