Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Egy reptéren fotózták le a popdívát, bár új hajával nem könnyű elsőre felismerni őt.

  Megszabadult ikonikus szőke tincseitől Madonna, akit a New York-i JFK reptéren láttak a minap. Az énekesnő sosem félt merész dolgokat bevállalni, de még így is kissé meglepő, hogy 64 évesen meglépte a váratlant, és pinkre festette a haját. 

  A világsztárt nehezen is lehetett felismerni új frizurájával, pláne, hogy napszemüvegben és hatalmas kapucnis pufimellényben érkezett meg, azt azonban egyelőre nem tudni, hova is utazott pontosan.

 • Különleges koncepcióban szelte Párizst a rapper.

  Will Smith második fia, a 24 éves Jaden nem félt merész öltözetben tiszteletét tenni Thom Browne párizsi divatbemutatóján. A rapperként több lemezzel is büszkélkedhető fiatal srác egy tweed blézer-szoknya szettet húzott, ami alatt férfi öltönynadrágot, inget, nyakkendőt és sportcipőt viselt. Az egyébként is extravagáns stílussal rendelkező Smith összeállítása elnyerte rajongói tetszését, akik sorra írták a dicsérő kommenteket Instagramra feltöltött bejegyzéséhez.

  Nem ő az egyetlen férfi híresség, aki női ruhadarabot választott mostanság médiaeseményre: Brad Pitt is szoknyában érkezett Gyilkos járat című filmje premierjére júliusban, de így tett a közelmúltban Oscar Isaac, Lil X Nas vagy ASAP Rocky is.

 • Igazi klasszikusnak számít Tim Burton 1989-es Batman filmje, amiben Michael Keaton alakította a Denevérembert, Jack Nicholson pedig Jokerként remekelt.

  Ez a film több szempontból is jelentős volt, elvégre akkoriban nem találkozhattunk annyi szuperhős filmmel, mint manapság, ráadásul ez volt az első olyan mozifilm, ami megreformálta az addig főként bohókás Batman karakterét, akit addig Adam West alakított.

  A forgatókönyvíró és dokumentumfilmekkel foglalkozó Ben Crew is nagy rajongója a kultfilmnek, olyannyira, hogy újra gondolta az egész koncepciót, és átültette némafilmbe Burton klasszikusát, ami felrobbantotta az internetet.

  A Twitteren 600 ezernél is többen megtekintették az újravágott verziót, ami egészen sajátos hangulatot kölcsönöz a gótikus kalandnak, amiből Danny Elfman taktusai sem hiányozhatnak.

   A tweet után olyan sokan kérték Crewt, hogy vágja össze az egész filmet, hogy megígérte, mindenki megkapja majd a Batman: The Silent Motion Picture változatot, időközben pedig az 1992-es Batman Visszatér átdolgozott verziójából is mutatott egy részletet:

 • Közel 5 kiló zsírt távolítottak el egy fiatal nő melleiből, aki pokolként élte meg a mindennapokat.

  A 25 éves Christina Schembri Melbourneben él, eddigi élete pedig kész szenvedés volt, ugyanis a fiatal nőnek olyan nagyok voltak a mellei, hogy fizikai fájdalmai voltak, arról nem beszélve, hogy folyamatosan megjegyzéseket kapott az utcán. Az olyan mindennapos dolgok, mint a takarítás kész tortúra volt Christina számára, épp ezért döntött úgy, hogy kés alá fekszik. 

  mell
  Fotó: TikTok

  2021 juniusában meg is történt a beavatkozás, ahol 5 kiló zsírt távolítottak el az orvosok, jelentősen csökkentve ezzel a nő mellméretét.

  "A nagy melleim depresszióssá tettek. Azok a nők, akik kisebb mérettel rendelkeznek soha nem érthetik meg, hogy szó szerint mindennek az útjában állnak. Nem tudtam olyan egyszerű dolgokat elvégezni, mint a porszívózás, vagy a felmosás, mert a hátam elkezdett fájni, és muszáj volt leülnöm nyújtani." - mesélte a fiatal nő, aki csak rövid ideig volt képes dolgozni, olyan elviselhetetlen volta fájdalom.

  "Nagyobbnak éreztem magam, visszataszítónak és ez fizikailag és érzelmileg is kimerített."

  Chrsitina elmondta, folyamatosan kapta a kellemetlen megjegyzéseket a férfiaktól, ami nagyon frusztrálta őt, és a méretében még ruhát sem talált magának.

  "Néhány férfi a műtét után üzent nekem, hogy nem kellett volna kés alá feküdnöm. Kényelmetlen és visszataszító, amikor napról napra azzal szembesülsz, hogy az emberek megbámulnak, ilyenkor pedig egyre inkább feszélyezve éreztem magam."

  Azonban a beavatkozás megváltoztatta az életét, Schembri azóta sokkal boldogabb, TikTokon pedig rendszeresen számol be az életéről követőinek.