Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • DSC2385
    Fotó: Kaszás Tamás / Index

    Rubint Réka nemrég meglepetést utazást szervezett férjének, Schobert Norbertnek, aki a napokban töltötte be 53. életévét. A házaspár Barcelonába utazott, ahol sikerült találkozniuk Sztefanosz Cicipasz tenszisztárral, akivel még egy közös fotót is készítettek. A külföldi álomnyaralásról a Ripostnak árult el részleteket a fitneszlady.

    Norbi teniszrajongó és a szervezésnek az is része volt, hogy ki kellett derítenem, melyik hotelben fognak megszállni a teniszezők. Korábban kapott már hasonló ajándékot, annak is elképesztően örült. Akkor Monte Carloban voltunk, ugyanabban a hotelben, ahol Rafael Nadal is. Reggel, mikor a szállodában lementünk edzeni, az egész Nadal család ott volt, a liftben pedig együtt utaztunk Boris Beckerrel. Hatalmas öröm volt, bízom benne, hogy most is sikerül hasonló élményekkel gazdagodnunk.

    Rubint arról is beszélt, hogy mivel hétvégenként rengeteget dolgozik, ezért férje gyakran szokott azzal viccelődni, hogy megvesz tőle egy fellépést, hogy inkább vele maradjon otthon a munkája helyett. Mivel az édesanya fontosnak tartja, hogy minden családtagjával minőségi időt tudjon közösen eltölteni, ezért gyerekeit is gyakran lepi meg utazással.

    „Teljesen más, mikor együtt megy a család valahová, ha külön Larával megyek, külön Norbikával, vagy külön Zalánnal, és az is egészen más, mikor a két fiúval együtt megyünk. Bármilyen felállást is választunk, különleges élmény. Olyan keveset kapunk egymásból, a napok és az évek csak úgy elrohannak, de az élmények megmaradnak. A közös családi időtöltésnél nincs fontosabb az életben.” – tette hozzá.