Blanka, Bianka
-2 °C
14 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Kihagyta a vasárnapi istentiszteletet II. Erzsébet, miután múlthéten egy éjszakát kórházban kellett töltenie.

  A 95 éves királynő feltehetőleg azért nem jelent meg a templomban vasárnap, hogy erőt gyűjtsön és visszatérhessen feladataihoz.

  GettyImages-1346948306
  Fotó: Max Mumby/Indigo / GettyImages

  A királynő az utolsó pillanatban mondta le két napos írországi utazását, miközben a leleteinek eredményére várakozott. Ettől függetlenül II. Erzsébet továbbra is ott lesz majd a skóciai Glasgow-ba összehívott, november 1-jén kezdődő nemzetközi környezetvédelmi csúcstalálkozóra.

  A The Sun beszámolója szerint, II. Erzsébetet ezen a héten már nem fogják látni a nyilvánosság előtt, ugyanis inkább pihen, illetve csak a könnyebb feladatait szeretné egyelőre elvégezni.

  A Királynőnek egyébként számtalan feladata van, jövőre például egy óriási ünnepséget szerveznek a tiszteletére, hiszen már 70 éve uralkodik.

 • A Manchester United egykori focistája, Paul Scholes mindenhol ott van az interneten, miután a lánya egy olyan videót posztolt róla, ahogy épp az ő körmét rágja.

  GettyImages-1281354221
  Fotó: Visionhaus / Getty Images Hungary

  Igen, a lánya körmét. Scholes 20 éves lánya, Alicia Instagram-sztoriként osztotta meg a rövid, de annál tömörebb videót a 68 ezres követőtáborával, ami azonnal felkerült a többi portálra is.

  "Igaz szerelem" − fűzte hozzá a nagyjából három másodperces felvételhez,

  amin 46 éves apja, legalábbis a videón nagyon úgy tűnik, hogy épp a nagy lábujjának a körmét rágja.

   Egyébként azIndy100 írása alapján, a szülők körében népszerű alternatíva, hogy lerágják a kisgyerekek körmét, ahelyett, hogy az erre kitalált körömvágót használnák. 

  Az internet népe persze kiakadt a látottakon, sokan undorítónak nevezték a brit labdarugó mutatványát, időközben pedig megjelentek az olyan mémek is, amik Scholes lábfétisét figurázzák ki.

 • A luxusmárka Candy nevű parfümjének reklámozásához döntöttek úgy, hogy egy virtuális modell mutassa be a terméket.

  A karaktert és a videókat a TikTok világa ihlette.

  A Fashion Network értesülései szerint a koncepció lényege állítólag az volt, hogy újragondolják a valóságot egy illattal, ami kreatív módon száll szembe az elvárásokkal. Végül nem igazán azt érték el ezzel, amit szerettek volna, hiszen többen is hangot adtak nemtetszésüknek Twitteren.

  A kommentelők úgy gondolják, hogy a virtuális modell kinézete is az irreális szépségideálokat erősíti, ez pedig negatív hatással van az emberekre.

  Ön szerint jó ötlet egy virtuális modellel reklámozni?

 • Szellem.jog.png
  Fotó: tiktok

  A frászt hozta az emberekre az a TikTok videó, ami sokak szerint a legmeggyőzőbb bizonyíték a szellemek létezésére.

  A videó feltöltője épp a biztonsági kamera felvételeit nézte vissza, amikor arra lett figyelmes, hogy kutyája a semmibe ugat, majd hirtelen, egy láthatatlan erő elkapja és a nyakörvét leveszi róla.

  Amióta a videó felkerült, már közel másfél millióan látták, és 43 ezernél is több komment érkezett. Többen állítják, hogy eddig ezután kétségtelen, hogy szellemek igenis léteznek.

  @shannyfantg

  sorry for the obnoxious barking at the beginning. watch my black dog. ghost takes her collar off in her crate. ##fyp ##ghost ##dog ##scary ##wtf

  ♬ original sound - user3228721954538

  Ön szerint tényleg kísértetjárást vettek videóra?