Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • A személyzet elég gyorsan kiszúrta a magára maradt babakocsit.

  Nem voltak hajlandó repülőjegyet venni csecsemőjüknek egy belga pár, inkább a check-in pultnál hagyták a kicsit – számolt be a szürreális esetről a Jerusalem post nyomán a24.hu.

  A szülők a tel-avivi reptéren szembesültek vele, hogy nem csak nekik, de gyermeküknek is jegyet kell váltani a járatra, ezen pedig annyira felhúzták magukat, hogy úgy döntöttek, inkább nélküle utaznak Brüsszelbe. A kicsit babakocsitól hátrahagyva, kettesben próbáltak felszállni a Ryanair járatára, végül azonban tervük nem jött össze, ugyanis a személyzetnek hamar feltűnt az egyedül marad kisbaba.

  „Még sosem láttunk ilyet korábban, egyszerűen nem hittünk a szemünknek”– mondta a légitársaság egy munkatársa. Azonnal értesítették a rendőröket, akik még a repülőtéren utolérték, majd és őrizetbe vették a szülőket. Állításuk szerint késve érkeztek a reptérre, és inkább a biztonsági ellenőrzésen akartak átesni, ezért hagyták a futószalagon gyermeküket.

 • James Gunn és Peter Safran vezetésével támasztják fel a DCU filmes univerzumot, ahol eltörlik a Zack Snyder által indított eseményeket, filmeket, és fiatalabb színészekkel kezdik élőről az egészet.

  batgirl
  Fotó: Instagram

  Ez azt is jelenti, hogy Henry Cavill nem lesz többé Superman, de Ben Affleck helyére is új Batman érkezik, ráadásul Robinnal az oldalán. A Robert Pattinson-féle Batman különálló alkotás, az teljesen Matt Reeves munkája, ezért azt a variációt nem látjuk majd a fősodorban, ahogy a Jokert sem. A nagy reformot a már leforgatott Batgirl indította el, amit bemutatás nélkül törölt a vezetőség, óriási felháborodást és döbbenetet kiváltva a rajongókból.

  A január 31-én tartott sajtótájékoztatón ez a téma is előkerült, Peter Safran pedig elmondta, hogy miért landolt a kukában Barbara Gordon sztorija.

  Saját bevallása szerint ő látta az alkotást, amivel – ha bemutatták volna –, csak kárt okoztak volna a DC-nek és az alkotóknak is, így a vezetőség jól döntött, amikor a süllyesztőbe küldte az eredetileg az HBO Max-ra szánt filmet, amelynek minőségével jelentős problémák voltak.

 • Szegény lovag csak jót akart.

  Az amatőr filmes Andy Chen fejéből pattant ki az ötlet, hogy a Dreamworks ogréját átülteti élő szereplős horrorba, és le is forgatta a Fiona hercegnő filmjét, amiben nem Shrek, hanem kedvese és az őt sújtó átka van középpontban.

  A mindössze 4 perces kisfilm pedig tényleg figyelemre méltó, ugyanis egészen más szemszögből mutatja be kedvenc mocsárlakónk világát.

 •   Az énekesnő aztán tudja, hogyan kell promózni új dalát, a You Only Love Me-t.

  ora
  Fotó: Instagram

  Rita Ora ugyanis New York utcáit használta divatbemutatójának kifutójaként, ahol összesen 10 különböző ruhába bújva reklámozta új zenéjét.