Károly, Karola
-4 °C
2 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • GettyImages-1210673528
  Fotó: Dia Dipasupil / Getty Images Hungary

  A Saturday Night Live-ból ismert színész-humorista a Variety Actors on Actors sorozatában beszélt személyiségzavaráról Glenn Close színésznővel, amit mindig nyíltan kezelt a nyilvánosság előtt. Davidsont 2017-ben diagnosztizálták borderline személyiségzavarral, miután évekig küzdött depresszióval és szorongással, és folyton azt érezte, valami nincs rendben vele. 

  Néhány évvel ezelőtt diagnosztizáltak BPD-vel, azelőtt folyton össze voltam zavarodva, azt gondoltam, valami nincs rendben, és nem tudtam hogyan kezelni ezt. Aztán amikor valaki végre elmondja neked, a világ súlya leesik a válladról. Sokkal jobban érzed magad.

  A borderline szindróma nem betegség, inkább egy állapot, ezért is szükséges hozzá éveken át tartó pszichoterápiás kezelés. Pete korábban az öngyilkosságot is fontolgatta, de rájött, hogy ez nem megoldás, mert nagyon sokan szeretik őt. 

  (Forrás: Variety)

 • A felkapottak között futottam bele ebbe a videóba, és úgy éreztem, hogy erről beszélnünk kell.

  Minikontroller
  Minikontroller
  Fotó: AnonimInc / YouTube

  Mindenki ismeri, tudja és átélte már a kínai cuccok megvásárlásának a mámorát. Ilyenkor erősen reménykedünk, hogy most egy fasza jó cuccot vettünk, amivel mondjuk helyettesíthetjük az Airpods fülhallgatót, vagy bármilyen nagy márkának a drága elektronikai eszközeit.

  Aztán jön a meglepődés, hogy ez nem az a minőség, amire mi számítottunk.

  Nem véletlen, hogy csak 690 Ft volt, de azért reménykedni mindig jó, nem véletlen, hogy sok bolt épített már bizniszt a felesleges holmik sokaságára.

  Természetesen vannak nagyon jó minőségű kínai termékek, de itt nyilvánvalóan nem ezekről van szó, hanem inkább azokról, amiket látunk a Wish vagy az AliExpressz platformján és más egyéb oldalakon. Ezekre nincs igazából szükségünk, de egyszerűen ez olyan, mint az édesség és behúz téged és ezt követően meg is veszed ezeket a kacatokat.

  Erről a kacat vásárlási lázról készített egy videót a AnonimInc. néven futó YouTube csatorna, aki szintén bevásárolt 4-5 kínai terméket, majd kicsit beszél azokról a termékekről a videóban.

  Ha magadra ismertél kicsit, akkor érdemes belenézni a videóba, hiszen kínai kacatokból jól tudjuk, hogy sosem elég.

 • shutterstock 523215376
  Fotó: Shutterstock

  Tudjuk, hogy nagy a verseny, de ha ma csak egy pandás videóra van ideje, akkor ez legyen az. A felvételen az alábbi események játszódnak le: a dél-koreai állatkertben egy testtömegmérés után döntött úgy egy bébipanda, hogy soha többet nem engedi el gondozóját, és lábába csimpaszkodva örökkön örökké követni fogja. Sajnos a gondozó ezt máshogy látta, levakarta magáról a macit, ami csalódottságában végigterült a földön. 

 • A magyar modell, Mihalik Enikő számtalanszor meglepi 200 ezres követőbázisát pikáns, művészi vagy éppen cuki háziállatos képeivel az Instagram-oldalán. Most is ez történt: egy selyem pizsamanadrágban üdvözli a szomszédait ezen a csodás reggelen. 

  142733028 2798690073779693 1895232102572436224 n
  Fotó: Eniko / Instagram

  És csak annyit üzent nekik, hogy:

  Hello neighbors

  Ön lenne Mihalik Enikő szomszédja?

  • 674
   Igen
  • 454
   Már az vagyok
  • 247
   Nem