16:00, December 01.
Horvátország 0
Belgium 0
Ahmad bin Ali Stadion F csoport
16:00, December 01.
Kanada 1
Marokkó 2
al-Tumama Stadion F csoport
20:00, December 01.
Japán 0
Spanyolország 0
Kalifa Nemzetközi Stadion E csoport
20:00, December 01.
Costa Rica 0
Németország 0
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • VV Lissza azonnal kedved kapott az egyezséghez, amint megtudta, Máriónak eredetileg hány Instagram követője van.

  vv11
  Fotó: RTL

  Javában zajlik az influenszerhét a ValóVilág 11. luxusbörtönének falai mögött, amelynek célja, hogy minél több Instagram követőt gyűjtsenek maguknak a játékosok. Ennek eredményeit a minap meg is mutatták a villalakóknak, a diagramból pedig kiderült, VV Lissza igen gyengén áll a versenyben, de az utoljára beköltözött Márió sem kifejezetten remekel. Pedig ő már valójában influenszerként költözött be, mint mondta, közel 39 ezer rajongót gyűjtött össze korábban magának.

  Beszélgetésük során arra próbáltak választ kapni, mivel foghatta meg a nézőket a két legnépszerűbb társuk, VV Bibi és Reni, majd arra jutottak, mindketten lefeküdtek már valakivel a játék alatt.

  „Ha ez kell, akkor tőlem csapassuk, én benne vagyok. De ezt addig lehet tolni, amíg egyikünk sem érez többet. Kezdjük el egymás alá adni a lovat, elkezdjük egymást simogatni, egymáshoz úgy érni... kezdte Márió, aki bevallotta, még nem volt sosem szerelmes, így véletlenül sem akarja megbántani a lányt, Lissza pedig arra jutott, emellett konfliktust fog generálni, és az első adandó alkalommal összeugrasztja a többieket.

  „Ha a feszültség nem jön hozzánk, mi megyünk a feszültséghez.”

 • Nem akart sikerülni neki a pelmenyi tészta.

  konyhafonok1
  Fotó: RTL

  Megtúráztatta a Konyhafőnök VIP versenyének legutóbbi feladata Hagyma, azaz Hajmásy Péter idegeit, akin csúnyán kifogott a pelmenyi tészta. A massza ugyanis újra és újra a kezéhez ragadt, hiába próbálkozott vele, végül dühében a kukába vágta az egészet.

  „Olyan feszült voltam, hogy úgy voltam vele, hogy nem is feladom, hanem kirohanok az ajtón” – magyarázta a férfi. Kirohanására felfigyeltek a séfek is, Rácz Jenő azt javasolta neki, ne ragaszkodjon annyira a recepthez, érzéssel csinálja, amíg a tészta megfelelő állagú nem lesz.

  „Embert nem láttam még így csapkodni, mint téged” – érkezett meg hozzá hamarosan mentora, Sárközi Ákos is, aki higgadtságra intette az időhiányra panaszkodó Hagymát.

  „Arra nincs időd, hogy hisztizz” – jelentette ki a szakács, ami saját bevallása szerint észhez térítette a versenyzőt.

 • December végén visszatér a Netflix romantikus sorozata.

  emily
  Fotó: Netflix

  Szinte napra pontosan egy évvel az előző évad bemutatója után, idén december 21-én visszatér Emily Cooper a Netflixre: érkezik az Emily Párizsban harmadik szezonja.

  Ehhez most egy izgalmas és látványos előzetes is befutott, amelyből szinte rögtön kiderül, mi lett a sorsa a széria főszereplőjének, akit az utolsó részben egy nagy dilemma közepette hagytunk magára: Párizsban maradjon, vagy térjen vissza Chicagóba egy jobb állás reményében?

  Úgy tűnik, a döntések és választások nagy szerepet játszanak majd a friss epizódokban, ahol Lily Collins főszereplője mellett megannyi ismerős karaktert láthatunk viszont.

 • kihivas
  Fotó: RTL

  Eldőlt, kik mérkőznek meg a ValóVilág 11 első párbaján. A kiválasztás még szombat este zajlott le, akkor a játékosok 3-3 jelet raktak Krisztire és Melinára is, akik közül végül a villamester Bibi döntött, és Melina kapta a zöld kendőt. A versenyző szerda estig gondolkodhatott, hogy kivel szeretné összemérni az erejét – mint mondta, három név is megfordult a fejében, majd egy negyedik játékost nevezett meg leendő ellenfeleként:

  „Egy olyan embert választottam, akin azt érzem, hogy itt mindenki nyerni van itt, mindenki győzni akar, mindenki napról napra fejlődik, aktivizálja magát, ő az egyetlen, aki kijelentette, hogy nem nyerni jött, csak bulizni. Csordogálni szeretne itt az árral, és az a véleményem, hogy itt azért vagyunk, hogy nyerjünk, és első körben azok legyenek itt, akik meg akarnak küzdeni egymással, és fejlődni. Ez az ember inaktív szerintem itt a villalétben, úgyhogy akit én most párbajra szeretnék hívni, az a Henrik” – magyarázta döntése okát Melina, aki egyébként Barnán, Krisztin és Bibin is eltűnődött korábban. Henrik a nevét hallva felüvöltött, csatakiáltással fogadta a kék kendőt Melinától, arra a kérdésre pedig, hogy számított-e erre a döntésre, így válaszolt:

  „Ja, nekem teljesen mindegy.”