Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Akciódúsnak ígérkezik a Cobra Kai új szezonja.

  CobraKai5
  Fotó: YouTube

  Szeptember 9-én indul a Netflixen a Cobra Kai 5. évada, amiben elkezdődik a Valley lelkéért folytatott háború, Terry Silver eközben kiterjeszti a Cobra Kai birodalmat, és a "nincs kegyelem" stílusú karatéját egyedülállóvá tenni a városban.

  Kreese a rácsok mögött van, Johnny Lawrence pedig igyekszik minden erejével helyrehozni az általa okozott károkat, eközben Daniel LaRusso egy régi baráthoz fordul segítségért, mint utolsó mentsvár.

 • Egyre nagyobb fájdalmai vannak.

  Mint arról korábban az Index is beszámolt, az 56 éves legendás ökölvívó napról napra rosszabb állapotban van, kora ellenére pedig nemrégiben úgy nyilatkozott, már érzi, hogy a közeljövőben itt a vég. 

  Tysont most Miami nemzetközi repülőterének egyik termináljában kapták lencsevégre, amint egyik biztonsági embere kerekesszékben tolja őt, erős hátfájdalmai miatt ugyanis nem tud felegyenesedni és lábraállni – mindezek ellenére egyik rajongójával azonban még lőtt egy szelfit. 

 • Az indonéz szigeteken nyaral Póki!

  Úgy néz ki, nem csak a Rubint-Schobert család pihen Balin, hanem a Pókember-filmek sztárja, Andrew Garfield is. A 38 éves színész kielvezi a nyár minden pillanatát, nemrégiben ugyanis még olaszország tengerpartján kapták lencsevégre, a napokban azonban már rajongóival fotózkodott a szigeten. 

  Az egyik ilyen képen Garfield csak egy fürdőnadrágot és egy nyakláncot visel, így a megszokottnál jobban kidolgozott felsőtestét is megmutatta – mitől teljesen elképedtek a hölgy rajongók. Íme: 

 • Gyémántgyűrűt hord bal gyűrűsujján a fiatal színésznő.

  A Stranger Things sztárjának kapcsolatáról épp a napokban számoltunk be, Millie Bobby Brownt ugyanis a legendás rockzenész, Jon Bon Jovi 20 éves fiával, Jake Bongiovival látták, amint épp randizni készülnek egy New York-i étteremben. 

  A szerelmesek néhány nappal később ismét találkoztak, az ekkor készült képeken azonban Millie bal gyűrűsujján már feltűnt egy méretes – feltehetően gyémántköves – gyűrű, mely simán lehet akár eljegyzési gyűrű is, a színésznő ugyanis kora ellenére huzamosabb ideje boldog párkapcsolatban él.

  Az eljegyzésről egyelőre még csakis kizárólag a rajongók pletykálnak, megerősítés egyik fél részéről sem érkezett,

  így az is benne van a pakliban, hogy Millie egy úgynevezett ígéretgyűrűt kapott Jake-től, mely Amerikában egy teljesen bevett szokás a fiatal párok körében.

  Ön szerint eljegyezték a Stranger Things 18 éves sztárját?