Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Decemberre várja kisfiát.

  Hamarosan anyai örömök elé néz Tornóczky Anita, aki az előző hónap közepén osztotta meg a nyilvánossággal, első babájával várandós. Férjével, Miklóssal öt évig próbálkoztak, végül a második lombikprogram sikeresnek bizonyult, bár mint friss interjújában elárulta, sokan azt mondták neki, sosem lehet majd gyermeke.

  „A környezetemben sokaknak erős kételyei voltak, köztük édesanyámnak is, de én mélyen mindig éreztem, hogy ő jön” – mesélte a kismama, aki várhatóan december elején ad életet kisfiának. A leendő szülőknek már van is ötletük, hogyan nevezik gyermeküket.

  „A párom nemzetközi nevet szeretne, amit bárhol a világon ki tudnak mondani, le tud írni, és megértik. Jelenleg a Noel eléggé vezető helyen van, még nem 100%, még törpölünk rajta” – idézte Tornóczky szavait a Story.

 • Lékai-Kiss Ramóna faggatta az énekest magánéletéről.

  Lékai-Kiss Ramóna Titkok Ramónával című műsorának következő, szerdai sztárvendége L.L. Junior lesz, akit szívügyeiről is alaposan kifaggatott a színésznő. 

  „Mi van most a magánéleteddel? Követhetetlen, azt hiszem, de szívesen beszélsz róla remélhetőleg” – teszi fel a kérdést a félperces előzetesben a házigazda, mire az énekes nevetve így felelt:

  „Mikor megy ez adásba, attól függ. Mert hogyha ma, akkor minden jó, ha holnap, akkor már nem biztos. Hullámzóak vagyunk, szenvedélyesek vagyunk. És nem tudom, hogy mikor kéne lenyugodni.” 

  L.L. Junior bevallotta, elég tűzrőlpattantak, így nem tudta konkrétan megválaszolni Lékai-Kiss kérdését, miszerint együtt vannak-e barátnőjével – valószínűleg Dárdai Blanka énesnőre célozva.

  Hát, most ma? Vagy mikor megy adásba, azért kérdezem

  – idézte szavait a 24.hu.

  A felvételek egyébként ezek szerint még július előtt készülhettek, Dárdai ugyanis a hónap elején közölte közösségi oldalán, hogy véget ért kapcsolata L.L. Juniorral.

  Nem szeretném ezt a két évet egy Instagram-történetbe belesűríteni, és talán nem is lehet. Viszont szeretném megragadni az alkalmat, hogy megtörjem a csendet. Egy ideje már nem alkatunk egy párt Lacival, és a jelenlegi helyzettel kapcsolatban nem szeretnék nyilatkozni” – fogalmazott akkor az X-Faktor felfedezettje.

 • Tízezren táncoltak együtt DJ Oti szettjére.

  Szombat este DJ-ként is bemutatkozott Sebestyén Balázs, pontosabban alteregója, DJ Oti. A műsorvezető és kollégája pár évvel ezelőtt "alkották meg" a 90-es, 2000-es évek slágereit pörgető lemezlovast, akit Sebestyén harmadik nevéből, az Ottóból kereszteltek el.

  Elkezdtem régi dalokat játszani valamikor 5-6 éve a rádióban, és mondta a Vadon Jani még, hogy legyen DJ Oti a neve. És akkor mindig kérték a hallgatók, hogy legyen egy DJ Oti szám

  – idézte fel a kezdeteket a tévés a Plázs Siófok backstage-ben, neonszínű fellépőruhájában. Mint mondta, a stáb már egy ideje noszogatta, hogy csináljon egy DJ Oti bulit, de egészen eddig ezt nem tartotta jó ötletnek.

  „Én sosem hittem benne igazán, hogy ez lehet, összejön meg meg tudjuk csinálni. És most valamiért azt éreztem, hogy úgy nem hallhatok meg, hogy egyszer ez nincsen.  Őrület van! Kicsit ez túlszaladt, kisebb bulinak akartuk. Ez egy ilyen közös teremtés a hallgatókkal” – magyarázta Sebestyén, akinek partijára szinte egy nap alatt az összes jegy elkelt.

  A több ezer embert megmozgató szettből, valamint a vizuális ingerekben nem szűkölködő színpadképből az RTL riportjában, valamint a műsorvezető Instagram bejegyzéséből kaphatnak egy kis ízelítőt, akik esetleg lemaradtak volna.

  „Még le kell ülepednie a tegnap esti történéseknek, úgyhogy most még nem írok hosszan, később fogok majd…elképesztő ami ott történt” – fogalmazott utólag DJ Oti megszemélyesítője, követői pedig nem győzték megköszönni neki a felejthetetlen partit.

 • Egy igazi kis úriember mosolyog ránk a képen.

  Nehéz elhinni, mégis 11 éve már, hogy Vilmos herceg és Katalin hercegné szülővé váltak, és világra jött első gyermekük, György. Pedig így rohan az idő, a születésnapos herceget most hivatalos Instagram oldalukon köszöntötte édesapja és édesanyja egy friss portréfotó mellett.

  A kép ezúttal is Katalin munkáját dicséri, aki előszeretettel örökíti meg kamerájával a családi pillanatokat, legutóbb apák napján közzétett, tengerparti fotójuk ment nagyon az interneten.

  A hercegi pár követői a világ minden tájáról boldog születésnapot kívántak a leendő trónörökösnek, sokan pedig meg is jegyezték a hozzászólások között, mennyire hasonlít már György Vilmosra, vagy épp néhai apai nagyanyjára, Dianára.