Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • A betörők minden bizonnyal Carey Instagram-oldala alapján tudták beazonosítani, hogy mikor nincs otthon az énekesnő.

  A betörésre még múlt hónap végén került sör, az ügyet azonban nyilvánvaló okokból csak a napokban hozták nyilvánosságra. Mint kiderült, a rablók áldozatául esett ház az egyesült államokbeli Atlantában található, és nem kevesebb mint kilenc hálószobával, valamint tizenhárom fürdőszobával rendelkezik – de ezek mellett saját teniszpályája, játszótere és medencéje is van.

  A PageSix-nek a rendőrség megerősítette a betörésé tényét, azt azonban nem árulták el, hogy melyek azok az ingóságok, melyeket elvittek a házból, a nyomozás ugyanis még jelenleg is tart. A betörés ideje alatt Carey egyébként Olaszországban, Caprin nyaralt barátjával, Bryan Tanakával és két gyerekével, Moroccannel és Monroe-val.

 • Charlie, a szenegáli papagáj még 2015 októberében tűnt el, azonban 6 héttel ezelőtt a GSPCA állatmenhely egyik csapata befogta őt, mindenki legnagyobb meglepetésére pedig a madárka eredeti gazdája is jelentkezett, aki 7 éven át hiányolta szeretett házikedvencét.

  A madár, aki a Charlie mellett egyéb szavakat is képes kiejteni, az állatmenhely szerint kizárt, hogy a vadonban töltötte volna az elmúlt éveket, valószínű, hogy valaki vigyázott rá 2015 óta. 

  A szenegáli papagájokat 50 éve tartják az emberek házikedvencként, Charlie pedig egy kifejezetten kedves fickó, aki semmi mást nem szeretne, csak valaki vállán ácsorogni.

 • Ez a 23 éves őstörténeti szakértő saját otthonában nyitotta meg a maga kis kiállítását.

  James Hogg Londonban kezdte meg tanulmányait, később azonban visszatért szülővárosába, Sheffieldbe, ahol eldöntötte, megnyitja a saját természet tudományi múzeumát.

  A szenvedélyes fiatal szorgosan gyűjtötte a fosszíliákat a privát gyűjteményébe, ennek egyik ékessége egy 175 millió éves ichthyoszaurusz maradványa, de számos más érdekességgel lehet találkozni Hogg otthonában.