Melinda, Vivien
-5 °C
3 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Milyen lennének a buddhista szútrák és mantrák heavy metal zenei aláfestéssel? És ha művérrel borított arcú emberek, hörgéssel és üvöltözéssel terjesztenék a szútrák békéről és jólétről szóló üzenetét? 

  A tajvani Dharma együttes pont ezt csinálja. Az alapítót, Jack Tungot tibeti lámák szútraszavalása inspirálta arra, hogy kombinálja az egymástól igencsak távol álló műfajt. Tung szerint a vallások a jóságról szólnak, együttesével pedig célja, hogy a metál rajongókkal  vallást a buddhista és taoista tanok rendhagyó megéneklése útján. 

   Ez hogy néz ki? Valahogy így. 

 • Fredi Lugina Priadim indonéz kisállatruha-szabó nemrég rukkolt elő a legújabb cicakollekciójával.

  A „hagyományos" macskaruhák mellett szuperhősjelmezeket, illetve történelmi korokat idéző ruhákat is készítenek az indonéziai műhelyben. 

 • Gigi Hadid és Zayn Malik kislánya szeptemberben született meg. A modell már terhessége elején megerősítette az örömhírt, egy idő után pedig meg is mutatta kerekedő pocakját.

  Ugyan kislánya arcát sajnos úgy fest, nem szeretné megmutatni, várandós hasát annál inkább. Most, a baba a születése után is megosztott néhány cuki, augusztusi fotót, amin a One Direction egykori tagjával még nagyon várták a gyermekük érkezését.

 • Nem egyedi, hogy Budapesten furcsa közlekedési szituációkra bukkan az ember. Legutóbb az Index egyik olvasóját érte kisebb sokk. El is küldte nekünk képes bizonyítékát. Mint írta, a Jászai Mari téri villamosmegállónál fotózta ezt a taxist, aki a villamos síneket használva akart vélhetően nagyobb közlekedési előnyre szert tenni, de lehet, hogy egyszerűen csak kipróbálta magát villamosként. Olvasónk azonban sajnálattal konstatálta, hogy nem jött neki össze, mert a megállóhoz érve az ajtók nem nyíltak ki. 

  taxi
  Fotó: Olvasónk, Richárd / Index
  Ha Önnek is van szokatlan fotója, ne habozzon, küldje el szerkesztőségünknek
  Küldje el nekünk!