Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Carys le sem tagadhatná híres édesanyját.

  21 éves, azaz hivatalosan is felnőtt lett Catherine-Zeta Jones és Michael Douglas lánya, Carys Douglas. A nagy nap megünneplésére különleges ruhát választott a sztárcsemete: édesanyja 1999-es MTV Movie Awardsra viselt, Ungaro márkájú rózsaszín csipkeruhájába bújt, amelyről több fotót is közzétett közösségi oldalán.

  Carys le sem tagadhatná híres édesanyját, az estélyi pont olyan remekül állt neki, mint 25 évvel ezelőtt a színésznőnek, akinek nemcsak vonásait, de a jelek szerint gardróbját is megörökölte.

 • Tenerifén folytatódott Az álommeló, ahol Balogh Levente elnökiasszisztens-jelöltjeinek kettesével, élesben kellett tesztelniük értékesítési vénájukat. A napi feladat az üzletember és segítői szerint is Gombár Bettinek és Polgár Péternek ment a legrosszabbul, főleg a lány jelenlétét kritizálták a szakemberek, így este szállásukon a másnapi taktikáról kezdte őt faggatni társa.

  „Mi az, amit nem jól csináltunk? Mit kellene másképp csinálnunk, hogy jobbak legyünk holnap?” – szegezte a kérdést Gombárnak a férfi, aki meglepő választ adott.

  Teljesen őszintén, Peti, én még azon gondolkodom, hogy ne adjam fel ezt az egészet. Én szeretem a csúcson abbahagyni. Ma már kiült az arcomra mindaz, ami bennem van, és én nem ez vagyok. Nagyon jó ez a pozíció, nagyon jó a Balogh úr, meg minden, de azért nem mindenáron… Inkább úgy megyek haza, hogy feladom, mint hogy ez nem az én teljesítményem

  – öntötte ki a szívét Betti, hozzátéve: páros feladat lévén társát sem akarja lehúzni. Polgár megértéssel fogadta partnere vallomását, és bár próbált lelket önteni belé, reggelig adott neki határidőt végső döntése meghozására. A lány, mint mondta, még az este pontot fog tenni a kérdés végére.

  „Őszintén szólva a következő 10 percem lesz nehéz, utána én ezt tudom, hogy el fogom dönteni. Az a 10 perc, az tényleg nehéz lesz, de onnantól nem fogok több időt, energiát belefektetni.”

 • Idén nyáron házasodtak volna össze.

  Korlátozott ideig elérhető Instagram-történetében tette közzé a héten Varga Miklós Joe, hogy szakítottak menyasszonyával, Hrovatin Csengével. A Nyerő Párosban is megfordult jegyesek idén nyáron házasodtak volna össze, posztjában a tévés arról írt, nem szeretne bővebben beszélni kapcsolata végéről, de minden jót kívánt volt barátnőjének.

  A Blikknek mégis sikerült röviden szóra bírnia az Éjjel-nappal Budapest egykori szereplőjét, akinek nyilatkozatából úgy tűnik, talán még nincs minden veszve.

  „Csengével közösen arra a döntésre jutottunk, hogy egyelőre nem kívánunk nyilatkozni a magánéletünkről, hiszen egyikünk sem szeretné kibeszélni a másikat” – kezdte, majd elárulta, nem volt komolyabb konfliktus közöttük, csak hullámvölgybe ért románcuk.

  „Nem kell heves vitákra gondolni, egyszerűen néhány nézeteltérés adódott az utóbbi időben köztünk, ezek megoldásán mind a ketten dolgozunk, egyénileg és közösen is. Ő maga arra törekszik, hogy megmentse a kapcsolatukat.

  Mérhetetlen szeretet, ragaszkodás és szerelem van köztünk, amit nem szeretnénk veszni hagyni, ezért megteszünk mindent, hogy mihamarabb rendezni tudjuk a dolgainkat.

  A magánéletünk védelme érdekében ennél többet nem szeretnék mondani” – árulta el a Survivor műsorvezetője. A lap kereste Hrovatint is, ő azonban nem szeretett volna megszólalni az ügyben, de azt elárulta, teljesen egyetért Varga szavaival. 

 • Mint fogalmaztak, álomszerűen alakul Polyák Lilláék kanadai élete. A sztárpár 8 hónapja költözött a tengerentúlra, most pedig a Meglepetés magazinnak meséltek arról, hogy telnek napjaik új otthonukban.

  „Torontóban minden új nekem. Szeretek iskolába járni, emberekkel ismerkedni. Hétköznap szinte egész nap a suliban tanulok és edzésekre járok, de hétvégenként Lillával közösen fedezzük fel a várost. Kiállítás, múzeumok, színházi előadások, mozi, vagy csak lemegyünk az Ontario-tóhoz sétálni” – kezdte a színész, majd online énekoktatással foglalkozó felesége is felidézte egy átlagos napját, ami reggel hétkor, reggelikészítéssel indul, majd fia és férje távozása után általában bevásárlással, ügyintézéssel, vagy a lakás csinosítgatásával folytatódik.

  A 25 éve tartó színészi pályám után jó volt egy kicsit hétköznapinak is lenni. Én egyébként sem vágyom feltűnésre, csak a színpadon szeretek szerepelni. Itt simán eltűnök a tömegben, nem ismernek fel, ezt élvezem. Otthon sokszor megszólítottak az utcán, ami persze jólesik, de néha terhes is tud lenni. Itt szabadidőruhában, smink nélkül is bemehetek a boltba, senki nem teszi szóvá, hogy „Művésznő, talán beteg, azért nincs kifestve?”

  – idézte szavait a 24.hu.

  A színészházaspár júliusban két hétre Magyarországra látogat, családjuk mellett közönségükkel is szeretnének találkozni, így koncertekkel is készülnek.