Edit
15 °C
29 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Alsóneműből három is volt rajta, a melltartót azonban valahogyan lefelejtette. 

  GettyImages-1147427945
  Fotó: Theo Wargo / Getty Images Hungary

  Az 51 éves divatmodellt Milánóban kapták lencsevégre, hogy a Kith for Calvin Klein 2021-es kollekcióját népszerűsítse. Naomi, kinek májusban született meg első kislánya korábban azt nyilatkozta, karrierje akadályozta meg abban, hogy hosszútávú partnere legyen. 

  Áldozatot kell hoznod, hogy megtaláld azt a lelki társat, aki valóban megért téged 

  — mesélte Campbell gyermeke születésekor.

   (Forrás: The Sun)

 • Franciaországba utaztak a szerelmesek.

  Mint arról korábban az Index is beszámolt, augusztus 27-én az X-Faktor korábbi két mentora, Puskás Peti és Dallos Bogi örökre összekötötték az életüket. Korábban a közösségi oldalaikra feltöltött posztokból azt is megtudtuk, hogy fergeteges bulival és táncpárbajjal záródott a lakodalom, most pedig — alig három héttel később — a nászútra is sort kerítettek.

  A friss házasok talán nem is találhattak volna hozzájuk jobban illő helyszínt, a franciaországi Disney Land egyértelműen zseniális választás volt, ugyanis itt töltik a mézes napokat,

  melyet láthatóan mindketten nagyon élveznek. Bogi egyébként egy Minnie egeres fejpántot is beszerzett, melyet büszkén viselt minden képen. 

 • Korábban az Indexen is írtunk már a babkonzerves vandálról, aki így tart rettegésben egy egész falut.

  237377191 4317588348317018 7850520831382541474 n
  Fotó: Waverley Beat (Surrey Police) / Facebbok

  Persze már akkor is lehetett sejteni, hogy nem egy ember áll a támadások hátterében, de ez csak egyre valószínűbbé vált egy bizarr TikTok trend miatt.

  Angliában ugyanis elterjedt az úgynevezett ‘beaning’, ami annyit tesz, hogy az általában fiatalkorú elkövetők babkonzerveket vásárolnak, hogy azzal öntsenek le házakat, autókat, postaládákat, majd az erről készült felvételek feltöltik TikTok-ra. A kihívás teljesen abszurd és értelmetlen,

  ezért a rendőrség felhívta a boltosok figyelmét, hogy ne adjanak el babkonzerveket fiatalkorú vevőknek.

  Főleg akkor ne, ha nagyobb mennyiségben szeretnének venni.

  (Forrás: Mirror)

 • A moziknak mostanában egész nehéz dolguk van, de ez bizonyára senkinek sem újdonság. Bár az újranyitása után érezhető volt némi fellendülés, a mozik látogatottsága még mindig jelentősen elmarad a korábbiaktól, és egyáltalán nem látszik jele annak, hogy a közeljövőben visszatérne a járvány előtti szintre.

  Ez azonban nem feltétlenül rossz hír: megnövekedett ugyanis az igény arra, hogy kedvenc filmjeinket és sorozatainkat a megszokott kanapénk kényelméből, otthon nézzük — ez pedig beindította a házimozi-rendszerek reneszánszát. Ezt a hullámot lovagolta most meg az LG, kiknek legújabb terméke, a Direct View LED Extreme Home Cinema ugyanis a vállalat első, csúcskategóriás piacra szánt házimozi-rendszere.

  Az LG szerint a napokban bejelentett új kijelzőket úgy tervezték, hogy

  a nézők elmerülhessenek a kijelző magával ragadó ragyogásában, élénk színeiben, széles kontrasztarányában és lélegzetelállító képernyőméretében, de egy intimebb környezetben - a saját otthonukban

  Maguk a kijelzők kilenc méretben, 108 hüvelyktől egészen a hatalmas 325 hüvelykes kijelzőig, valamin 2K, 4K és 8K felbontásban érhetőek el. Összehasonlításképp, a szabványos mozivásznak körülbelül 540 hüvelyknél kezdődnek, így valóban gigászi méretű kijelzőkről beszélünk, melyeknek az áruk is jócskán megvan. 

  Az árak ugyanis 70 000 dollártól (kb. 21 millió forinttól) egészen 1,7 millió dollárig (kb. 500 millió forintig) terjednek, természetesen a kijelző méretétől, és felbontásától függően. A borsos ár kompenzálásaként az LG mindent megtesz annak érdekében, hogy a kijelzőkhöz a lehető legtöbb extrát szolgáltassák, így például a panelek az ATA által hitelesített bőröndökben érkeznek és 5 év kiterjesztett garanciát is vállalnak rájuk.

  (Forrás: LG, Gizmodo)