Zsófia, Szonja
9 °C
21 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • GettyImages-1200540863
  Fotó: Robert Kamau / Getty Images Hungary

  Tessica Brown, a nő, aki szuperragasztót kent a hajára, amit műtéttel kellett eltávolítani a fejéről, úgy néz ki, most már örökre beírta magát a történelembe, hiszen még Nicki Minaj is megénekelte egy dalban. A szöveg szerint

   (…) a játék sikamlósabb, mint a ragasztóhajú lány. 

  Brown elárulta, hogy ugyan nem preferálja, ha a ragasztóhajú lányként hivatkoznak rá, de ezen kivételes alkalomból megbocsátja, hogy Minaj így nevezte a dalában.

  (via: TMZ)

 • Eris névre keresztelték az orosz agárt, vagy más néven borzojt, aki magasságának köszönhetően bármikor átugrik bármilyen kerítésen.

  Ezt pedig egy róla készült TikTok-videó is bizonyítja.

  @eriszoi

  I’m doing throwback Thursday on insta decided to follow through here. I love our neighbors. 💕 ##tbt ##xyzbca ##viral ##fyp ##DontSweatIt

  ♬ original sound - Eris The Borzoi

  De elég csak megnézni a jószág Instagram-oldalát, máris megbizonyosodhatunk, hogy a légynek sem tudna ártani, inkább csak udvariasan beköszön a szomszédoknak.

 • Szerda reggel a Georgia állambeli Griffinben döntött úgy egy férfi, hogy ideje ellopni egy kis benzint. Csakhogy egy kissé szerencsétlenül alakult a tökéletesnek indult bűntény. Ugyanis a férfi 170 liter benzint locsolt szét végül az utcán, miután megpróbált megfúrni (szó szerint) egy teherautót. 

  A rendőrök pedig külön posztban köszönték meg neki, hogy a bámulatos produkciót egy jól bekamerázott parkolóban sikerült bemutatnia:

  Szóval mialatt szétlocsolsz egy csomó veszélyes anyagot 19 liter benzinért, ami után a tűzoltóknak az esőben kellett dolgozniuk, mi azért értékeljük, hogy a kocsiddal a KFC mögött parkoltál, ahol fényképet tudtunk készíteni az autódról. Azok a felvételek, amik akkor készültek, amikor a teherautó körül sétált, szintén nagyon sokat segítenek. 

  So while you're creating a hazardous material spill, for 5 gallons of gasoline and cause firefighters to have to work in...

  Közzétette: City of Griffin Police Department – 2021. május 12., szerda

   (via: Gizmodo)

 • halacska2.png
  Fotó: Instagram / dr.jbminterdvm

  Tudta, hogy a halakat is meg lehet műteni? És azt, hogy el is lehet őket altatni? És hogy erre van egy külön szerkezet? 

  Az alábbi videóban bemutatják, hogyan zajlik egy ilyen beavatkozás. A hal szájába dugnak egy nagy csövet, ami keringeti számukra az oxigént és az altatót. 

  Egyébként úgy néz ki az egész, mintha a halacska a medence partján üdítőzne.

  Most már nem kell félni akkor sem, ha rosszabbodna az aranyhal állapota, mert úgy néz ki, van megoldás.