Zoltán
-4 °C
9 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • GettyImages-1305402980
  Fotó: Jonathan Bachman / Getty Images Hungary

  Zion Williamson 20 éves, kosaras a New Orleans Pelicansnál, és nem mellesleg hobbiköltő. J. J. Redick készített vele egy interjút, ahol kiderült, hogy Williamsonnak a középiskolában kellett egyszer verset írnia kreatívírás-órára. Először nem tudta, hogyan oldja meg a feladatot, de a tanár addig-addig hajtotta, hogy írjon az érzéseiről, míg valóban írt egy verset, és kiderült, hogy nem is rossz benne. 

  Miután letette a telefont az egyik választható főiskola edzőjével, jutott arra a következtetésre, hogy ez az az érzés, amiről írni tudna, hogy milyen ennyire fiatalon a reflektorfényben lenni. Így el is készült a mű, ami a tanárnál osztatlan sikert aratott. Williamson pedig a mai napig ezt a módját választja az önkifejezésnek.

 • Screen Shot 2021-03-08 at 09.17 - Szekeres Adrien - Gáspár Laci

  Egy jó névválasztás fél siker. Katalin asszony azonban nem csak e régi bölcsességet ismerte, hanem az idők szavát is meghallotta, amikor tavaly Istvánnal létrehozta, és formációjuknak az Astra zenekar nevet adva begyújtotta duójuk pop karrierjét.

  A védett korban lévő előadó páros, egyelőre feldolgozások publikálásával véteti észre magát, ennek jegyében olyan klasszikusokhoz nyúlnak vissza, mint Tony Orlando & Dawn vagy a Republic.

  Az andalító dallamok kedvelőinek mi most Szekeres Adrien és Gáspár Laci nótáját küldjük az Astra zenekar értelmezésében:

 • Yoda mestert mindenki szereti. Most pedig már jelmezre sincs szükség ahhoz, hogy olyanok lehessünk, mint ő. Elég hozzá egy frufru és egy TikTok-filter.

  Az eredmény pedig valami ilyesmi lesz:

 • giphy (1).gif
  Fotó: giphy.com

  Maga az urbánus legenda, Banksy töltötte fel azt a videót YouTube-ra, amiben munka közben látható. A felvételen egy rabruhát viselő férfi pingál – stílusosan – egy börtön falára, narrációnak pedig a hobbifestők atyaúristenét, Bob Rosst hangját válaszotta.