Gusztáv
-8 °C
-1 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • A Nyíregyházi Állatpark pár órára a meleg égövi állatokat is kiengedte a friss levegőre, erről pedig Facebook-oldalukon is tettek közzé néhány képet. A havas tájban különös látványt nyújtanak a meleg éghajlathoz hozzászokott állatok látványa, azonban az állatkert mindenki megnyugtatására elmondta, hogy 

  minden érzékenyebb faj rendelkezésére állnak a fűtött istállók, ahová bármikor visszahúzódhatnak.

  Ezen felül az állatok emelt takarmány- és vitaminadagot kapnak, hogy könnyebben átvészeljek a téli napokat.

 • A török bajnokság 19. fordulójában az idei szezonban a Bajnokok Ligáját is megjárt Basaksehir a Sivassport fogadta (1–1). A vendégcsapat fehér mezt választott a mérkőzésre, ami később azért bizonyult fontos döntésnek, mert a második félidőben komoly hóesés érte a Basaksehir stadionját, a Sivasspor játékosai pedig onnantól kezdve szinte láthatatlanná váltak. 

  Vajon hány játékos van a képen?
  Vajon hány játékos van a képen?
  Fotó: Reddit
 • A Matan Animation Studios nagy Pókember-rajongó hírében áll. A közel 160 ezer feliratkozóval rendelkező YouTube-csatorna legújabb videója újragondolja a Baljós árnyak című Star Wars klasszikus látványos párbajjelenetét. Ám ezúttal Pókember küzd meg Qui-Gon Jinn Jedi mesterrel és tanítványával, Obi-Wan Kenobival.

  A csatorna szerkesztői már több kalandot is alkottak a szuperhősnek. Szállított pizzát Thanosnak és a haldokló Vasembernek, megküzdött Hulkkal és Voldemorttal, és Thor kalapácsát is a kezében tarthatta.

 • Download (9).gif

  Sífutó a hófedte fák között a Türingiai erdőben a németországi Oberhofban 2021. január 16-án.