József, Bánk
-6 °C
0 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Januárban írtunk arról, hogy hiúz nyomára bukkantak a Börzsönyben. A Duna-Ipoly Nemzeti Park Igazgatóságakkor túrát szervezett, hogy megtalálják az állatot - ez nem sikerült, csak a lábnyomait sikerült megtalálni a hóban. 

  A Börzsöny élővilága nevű Facebook-csoport most arról posztolt, hogy a hiúzt befogta egy kameracsapda. És úgy tűnik, hogy minden rendben, köszöni, jól van.

 • NOTHINGTO-HIDE-796x417.png

  Az úriember a képen Jelle de Graaf, a holland Kalózpárt vezetője, akinek a pucér fotói láthatók mostanában Amszterdam-szerte. Arról ne nyissunk vitát, hogy ez esztétikusabb-e, mint nálunk a minden sarki óriásplakáton feltűnő Soros György, főleg, hogy itt de Graaf önszántából került a plakátokra: azt üzeni a meztelenségével - és a biztonság kedvéért a kezében tartott papírlapon is -, hogy nincs semmi takargatnivalója. Van a poszterből rajzfilm-padlizsán nélküli verzió is, ha kíváncsiak rá, erre tessék.

  És ha most elképzelt bárkit a magyar politikai mezőnyből hasonló plakátokon, hát, izé, szóval a következményekért semmilyen felelősséget nem vállalunk. Későn szóltunk, mi? Bocs.

  (via)

 • Egy Dani Ochoa nevű lány egy ceruza, egy papír és egy matematikai képlet segítségével csodás dolgokra képes. Önnek például mi jut erről eszébe?

  Ismerős igaz? Ha Ön Star Wars rajongó, akkor nem kérdés, mi a megoldás, ha pedig nem fanatikus, akkor itt van hozzá egy kis segítség:

   (Via HVG)

 • „Valaki nagyon türelmes volt" – írta olvasónk, Zsuzsa, aki lefotózta, hogy valaki napközben a Kodály körönd egynyolcadánál stílusosan végiggombócozta a kerítés tetejét.