Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Egy emberként keresik Oleg Shupliak ukrán művész rajzán az elrejtett nőket az internetezők, de csak a legügyesebbek szúrják ki mind a négyet.

  searchingw.gif
  Fotó: Giphy.com

  Internetes szenzáció lett Oleg Shupliak egyik grafikája, amelyen internetezők ezrei keresik a rejtett alakokat. Az ukrán művész az optikai illúziók mestere, egészen lenyűgöző módon "bújtatott el" négy hölgyet egyetlen képen – az elsőt persze nem nehéz megtalálni, na de a többi hármat csak a szemfüleseknek sikerül!

  Ha sikerrel járt, és még több kihívásra vagy érdekes alkotásra vágyna, ajánlott felkeresni Shupliak oldalát, ahol a férfi káprázatos műveinek se szeri, se száma. Kellemes bogarászást!

  (via DailyMail)

 • Szinte fel sem ismerni őket így.

  GettyImages-1168718587
  Fotó: David M. Benett / Getty Images Hungary

  Azt azonban senki sem látta jönni, hogy a Marc Jacobs őszi divatbemutatójának próbáján félig kopasz fejjel fognak vonulni. Gigi egy fehér topban, bézs köpenyben és egy rózsaszín nadrágban, míg Bella egy fehér köpenyben lépett fel a kifutóra. Extrém hajviseletük persze valószínűleg csak egy parókának köszönhető, az eredmény mégis valóságosra sikeredett. 

  GettyImages-1405535890
  Fotó: Dimitrios Kambouris / Getty Images Hungary
  GettyImages-1405535784
  Fotó: Dimitrios Kambouris / Getty Images Hungary
 • Erdélyi fellépése után ő is kipróbálta az egyik legújabb TikTok-trendet.

  Az énekesnő jelenleg a környező országokat járja külföldi turnéján, a fellépések után azonban mindig akad ideje egy kis szórakozásra is. A Blikk által kiszúrt videóban Gabi épp kő-papír-ollózik, miközben vizet tart a szájában, a nyertes pedig felpofozhatja egy méretes tortillalappal a másikat. 

  A felvétel alapján az egyik meccset maga Gabi is elvesztette, ellenfele így hát örömmel arcon vághatta őt. Íme: 

   (Forrás: Blikk)

 • Az RTL Klub Reggeli című műsorában mesélt jelenlegi állapotáról a műsorvezetőnő.

  Mint arról korábban az Index is beszámolt, még a tavalyi év során derült ki, hogy Nádai Anikó és jegyese, Hajmásy Péter közös gyermeket várnak. A kisfiú a családi hagyományoknak megfelelően a Hajmásy Péter Pál nevet fogja kapni, hamarosan pedig a napvilágot is megláthatja.

  Mint azt Anikó elárulta, már csak három hét van hátra a tervezett születésig, elmondása szerint ebben az időszakban azonban már minden benne van. Az adás ominózus részletét alább nézheti vissza: