Olga, Liliána
20 °C
35 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Különben nincs semmi értelme, mesélte az apuka.

  GettyImages-1126058256
  Fotó: Allen Berezovsky / Getty Images Hungary

  A színészpár mindezt az Armchair Expert egyik podcastjában mesélte el, melyben Dax Sheparddal, azaz Kristen Bell férjével és Monica Padmannal beszélgettek a szülőségről és arról, hogy milyen gyakran is szoktak tisztálkodni - ekkor jött fel témának a gyerekek fürdetése is.

  Shephard felhozta, hogy mennyire káros tud lenni, ha az ember különféle kemikáliákkal minden egyes nap lemossa a természetes olajokat a bőréről, mely állítással Padmannal ellentétben Kunis és Kutcher is egyetértett.

  Gyerekként nem mindig volt meleg vizünk esténként, így nem fürödtem gyakran, és most, hogy gyerekeim születtek őket sem fürdetem meg mindennap

  — mesélte az édesanya.

  Soha nem voltam az a szülő, aki mindennap megfürdette az újszülöttjét, és a jövőben sem tervez ilyen lenni.

  — fejezte be a Rossz Anyák színésznője, majd férje hozzátette, hogy véleménye szerint az a fontos, hogy akkor tisztítsák meg a gyereket, ha láthatóan koszos, egyébként semmi értelme sincs.

  (Forrás: People)

 • Ha valami rosszra gondol, az csak a véletlen műve lehet. Ugye?

  Képernyőkép 2021-07-27 125255.png
  Fotó: @SarahJaneWL / Twitter

  Gyermekkorok ezreit tette tönkre az, ahogy a Peppa malacról mintázott jégkrémek sorra kifejezetten szerencsétlenül olvadtak meg a csomagolásban. A desszert, amely a legnagyobb jóindulattal is csak egy sorozatgyilkos és/vagy pszichopata hajlamokkal rendelkező mosolygós kis malacra hasonlít, igazi horrorfagyivá alakult át az olvadás után.

  Tudniillik, Peppának három ujja van, a csomagolásban ezek az apró részletek azonban teljesen eltűntek és egy hatalmas nagy pacává alakultak,

  melyek összekapcsolódtak a kar résszel, így a végeredmény - igen, jól gondolja - egy hatalmas péniszforma lett,

  melynek kiszúrásához a többség szerint egyáltalán nincs szükség piszkos fantáziára. 

  Mindez persze nem idehaza, hanem az Egyesült Királyságban történt, de a jégkrémeket parányi országunkban is be lehet szerezni. Az fotót kiposztoló édesanya nem tett az ügyben feljelentést, csupán humorosan megjegyezte, legközelebb nem biztos, hogy ezt a fajta jégkrémet veszi meg gyerekeinek – mások azonban betámadták, hogy hogyan láthat bele egy férfi nemi szervet egy olyan ártatlan dologba is, mint például egy jégkrém.

  Ön mit gondol?

  (Forrás: Indy100)

 • Mihalik Enikőtől már megszokhattuk, hogy időnként ruha nélkül mutatja meg a testét, Szabó Zsófitól viszont ez abszolút újdonság. Az RTL Klub műsorvezetője pedig most olyan fotókat osztott meg az Instagram-oldalán, amelyeken meztelenül látható. 

  Hogy ki készítette a képeket, az nem derül ki a posztból, ahogy az sem, mit és kinek akart üzenni a képekkel, amelyekhez angolul csak annyit hashtaggelt, hogy

  „A SZABADSÁG KIFEJEZÉSE.″

  A hozzászólók persze azonnal Fluor Tomit kezdték szólongatni a kommentszekcióban, akit a bulvársajtó mostanában igyekszik összekötni Szabó Zsófival. A Wellhello énekesének sem kellett több, ismét meglovagolta a szitut, méltatlankodva, hogy ilyenkor vajon ő miért nincs a helyszínen.

  Instagram
  Instagram
 • A Lucifer, a 11.22.63, és a Graceland – Ügynökjátszma alkotójával, Joe Hendersonnal közösen egy élőszereplős Pokémon sorozat fejlesztésébe fogott a Netflix, írja a Variety.

  A Pikachu, a detektív sikerére építve, a filmben látható világban játszódna az élő szereplős sorozat
  A Pikachu, a detektív sikerére építve, a filmben látható világban játszódna az élő szereplős sorozat
  Fotó: Giphy

  A szériáról eddig keveset tudni, a lap szerint a Lucifer idei, befejező szezonja után indul majd a munka és a Pokémon sorozat a 2019-es Pikachu, a detektív című film világában játszódik majd.

  A Netflix a világ legértékesebb franchise címeként számon tartott, 105 milliárd dollár értékű Pokémon otthona lett az elmúlt években. Több filmet és sorozatot is készítettek japán rajzolókkal, illetve felkerültek a streaming óriás kínálatába a régebbi szériák részei is.

  Az említett Pikachu, a detektív című alkotás volt az első élőszereplős Pokémon-film, amely 150 millió dolláros költségvetéssel készült, és mind a kritikusok, mind a moziba járók szívét elnyerte. A mozipénztáraknál 430 millió dolláros nyereséggel zárt.

  A streaming óriás az animék és az élőszereplős adaptációk készítésébe is nagy energiát fektet. Saját gyártású rajzolt szériát kap a Far Cry és Splinter Cell videojátékok világa, de a Terminator és a Szárnyas fejvadász univerzumát is bővíti a Netflix egy-egy animált szériával. Az élőszereplős adaptációk között pedig olyan kultikus animék feldolgozásai érkeznek várhatóan még idén, mint a Cowboy Bebop vagy a One Piece.

  Egy új Pokémon-projekt egyébként azért is aktuális, mert idén 25 éves a franchise.