Antal, Antónia
-1 °C
4 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Gyönyörűen beterítette kedden Debrecent a hó, a behavazott táj nem véletlenül vonzotta oda a művészeket a Debreceni Egyetem előtti parkba, ahol óriáspöcsöt rajzolt a hóba egy kreatív csapat.

  debi.png

  Az Időkép webkameráin visszanézhető az alkotás folyamata, ami megörökítette a társaságot, amely kedden, nem sokkal éjjel fél 11 után jelent meg az Egyetem téren. Hogy aztán 12 órával később jöjjenek a munkások, akik letakarították a falloszt az érintett részen.

  Via

 • Mi másra lehetne használni egy Grand Slam pihenőnapját, mint állatokkal fotózkodni.

  A német Alexander Zverev például egy vombattal cukiskodta ki magát.

  Az ukrán Jelina Szvitolinának viszont egy méretes piton jutott.

 • Nyilván óriási színház az egész pankráció, arról viszont azért így sincs vita, hogy a pankrátorok elég jó fizikai állapotban vannak. Talán túl jóban is, legalábbis Braun Strowman a legutóbbi őrülete közben felborított egy kamiont.

  960
  Fotó: WWE Raw

  Annyi volt a sztori, hogy a WWE Raw legutóbbi kiadásában kirúgta az igazgató Kurt Angle, Strowman pedig ettől annyira begőzölt, hogy pusztításba kezdett, összeugrott pár biztonsági őrrel, szétverte Angle irodáját, majd felborított egy kamiont.

  A dolog után nem tehettek mást, vissza kellett venniük Strowmant a Raw stábjába, erre ment ki az egész.

  (Nyilván Strowman segítséggel borította fel a kamiont, egy nagyjából 8-9 tonnás gépet csak egyedül tuti nem emelt volna meg így.)

 • Indonéziában van egy jól megtermett, 4 méteres krokodil, ami olyan menő, hogy fuxot hord a nyakában:

  A valóságban persze nem ilyen vicces a dolog, hisz nyilván nem normális, hogy szerencsétlen állatra rászorult egy gumikerék, ráadásul már egy éve.

  A szakértők szerint ez előbb-utóbb megöli az állatot, amit nagyon nem szeretnének és megpróbálják megmenteni. Csakhogy ez nem olyan egyszerű egy 4 méteres csúcsragadozóval. Főleg, hogy altatni sem egyszerű, mert ha nem dől ki elég hamar és elmegy úszkálni, akkor a többi krokodil felfalja.