Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Sosem titkolta, hogy hiú.

    Egészségének megőrzése mellett a külsejére is nagy hangsúlyt fektet Hargitai Bea, aki nem titkoltan hiú embernek tartja magát. A Mutasd a hangod! állandó szereplője szerint egy nőnek kortól függetlenül fontos, hogy csinosnak lássa saját magát. Azt pedig, hogy az egykori topmodellt meg szokták nézni a férfiak az utcán, férje, David Stogel sem bánja.

    „Számomra fontos a külső és az egészségem megőrzése. Nagyon szeretek enni, de hétköznap visszafogom magam, és rendszeresen sportolok, így próbálom megtartani az alakomat. Persze tudom, hogy 40 évesen már nem leszek olyan, mint 20 évesen, nem is az a célom.

    Sosem titkoltam, hogy hiú vagyok, és szeretek jól kinézni. Szerintem egy nőnek fontos, hogy bármennyi idős, csinosnak lássa saját magát. A férjem sem bánja, ha mások megnéznek. Nem féltékenykedik, mert egészséges önbizalma van. Jó a házasságunk

    – szögezte le a Meglepetés magazinnak a 40 éves híresség, aki nemrég azt is elárulta, hogy akkor kényszerült rá igazán a főzésre, amikor Csehországba költözött, az ottani ételekkel ugyanis nincs kibékülve.