Friderika
13 °C
29 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • A CNN alábbi felvételén azt láthatjuk, hogy kanadai  tűzoltók próbálnak megfékezni egy tűztornádót, vagy legalábbis küzdeni ellene. A félelmetesen nagyra, hetvenméteresre nőtt pokoli forgószél azonban legyőzhetetlen, még a vizestömlőt is kiragadja a tűzoltók kezéből, amire korábban még nem volt példa. A rövidke felvétel végén az egyik tűzoltó elkeseredettségében felkap egy követ és a gyorsan forgó tűzoszlop felé hajítja. Ez a szomorú-dühödt-ironikus mozzanat annyi mindent szimbolizál az életünkben, hogy kevés arra minden vicces mém, amit az internet az elmúlt években kitermelt. Nézzék:

   

 • Az Egyesült Államokbeli Georgia államban két nőt vettek őrizetbe a rendőrök: azzal gyanúsítják a párost, hogy füves sütiket, pudingokat árultak egy savannah-i templomnál. 

  A 28 éves és 26 éves nő már jó előre a mise előtt meghirdették a maguk kis akcióját a közösségi médiában, viszont közben rendőrökhöz is eljutott a hír. Úgyhogy miután a helyi drogellenes hatóság egyik civil ruhás ügynöke sütit vett az egyiküktől, őrizetbe is vették őket, az autójukban pedig 1000 dollár értékben foglaltak le füves édességeket, találtak egy lőfegyvert, valamint némi pénzt is. 

  1111111
  Fotó: Chatham-Savannah Counter Narcotics Team (CNT

  A legjobb az egészben amúgy, hogy az árusításra a templom is engedélyét adta, mivel a helyi árusoknak hirdették meg a piacot, bár a hatóságok azt tisztázták, hogy nem tudtak arról, a két nő milyen portékával érkezik majd.

  (via)