Aladár, Álmos
-1 °C
1 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Jön a Creed 2 majd, a Rocky spinoff folytatása, ami ugye Apollo Creed fiáról szólt, és megismertette az egész világot Michjael B. Jordan és Tessa Thompson nevével A folytatásban Apollo fia Rocky egyik klasszikus ellenfele, az orosz (akkori szovjet) Ivan Drag fiával küzd majd meg, hoppá, nesze neked váratlan csavar meg minden. Brigitte Nielsen szerepléséről nincs hírünk. Az alábbi képet maga Sly Stallone osztotta meg az Instán.

  Fight time ...FANPOSTER!!! Not official #creed 2 #healthylifestyle #rockybalboa1976

  A post shared by Sly Stallone (@officialslystallone) on

 • olv2
  Fotó: Olvasónk, Norbi

  Hétfőn reggel mutattuk meg azokat a lehangoló képeket a Fogarasi úti jótékonysági ruhagyűjtő-állomásról, amelyeken jól látszik, az adományok aligha érnek célba, mivel halmokban állnak a valószínűleg teli és sosem ürített tárolók mellett az odaszórt ruhák.

  Olvasónk, Norbi azért írt nekünk, hogy közölje: ő már szinte annak is örülne, ha csak ruhakupacokon kéne napról napra átvergődnie, az ő házuk mögött ugyanis tényleg undorító állapotok uralkodnak a szelektív hulladékgyűjtő szigetek körül, ráadásul úgy, hogy pár naponta el is takarítják az illegálisan lerakott szemetet. Aminek persze semmi köze a szelektív hulladékhoz.

  Még szerencse, hogy Budapesten mindig lehet még rosszabbat mutatni mindennél!

  Norbi egyébként szorgalmasan dokumentálta a 11. kerületi, Sáfrány utcai szemétdomb állapotát, itt egy csomó más kép más napok más mocskáról. Azt írja: "Már az Önkormányzattal és az FKF-fel is levelezgettem, azt próbálom elérni, hogy szüntessék meg ezt a hulladékgyűjtő-szigetet. A környéken a legtöbb hasonló szigetet felszámolták, a forgalmas helyeken levőket is, de pont ezt, a házak takarásában levőt meghagyták, ami így sajnos

  mostanra messze földön ismert illegális szemétlerakóhellyé változott.

  És nem csak a lerakóhely környéke ilyen, hanem az eső és a szél az egész környéken széthordja a szemetet."

  olv1
  Fotó: Olvasónk, Norbi
 • Elég megdöbbentő adatok: a Twitch.tv januári napi átlagos nézettsége 962 ezer ember volt, míg a CNN-é csak 783 ezer. Persze kicsit csal a statisztika, hiszen a videojátékos streameknél a globális nézettséget hasonlítja össze a világ első számú hírtévéjének amerikai csatornájáéval, na de akkor is. Ízlés szerint lehet háborogni, hogy micsoda hülyeség már azt nézni, hogy más játszik, a mi időnkben ilyen nem volt, kinn fociztunk mezítláb a grundon; vagy megállapítani hogy a videojáték végérvényesen a popkultúra részévé vált, és az Amazon egész jó bizniszt csinált, amikor pár éve egymilliárd dollárért vette meg a Twitch-et tokkal-vonóval.

  (via)