Dániel, Daniella
17 °C
35 °C
Index - In English In English Eng
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Ahogy azt korábban megírtuk, Donald Trump amerikai elnök nemrég twittelte, dumcsizott haverjával, Kanye Westtel, és megígérte neki, mindent megtesz, hogy kis barátjának kis barátja, A$AP Rocky kiszabaduljon a svéd börtönből, ahová azért került, mert testőreivel együtt összevert valakit.

  Hát ebből a remek baráti hangulatú traccspartiból Justien Bieber sem akart kimaradni, viszont ő megspékelte a mondandóját egy váratlan fordulattal:

  Én is szeretném, hogy a barátomat kiengedjék. Értékelem az erőfeszítéseidet, hogy segíteni próbálsz neki. De ha már így belejöttél, Donald Trump, esetleg nem engednéd ki a ketreceikből azokat a gyerekeket?

  - replikázott vitriolosan az egykori tinisztár az USA migránspolitikájára és annak magját jelentő elkülönítő táborokra utalva.

  Trump egyébként azóta saját bevallása szerint jót beszélgetett a svéd miniszterelnökkel, aki biztosította őt arról, hogy A$AP Rockyval jól fognak bánni. Cserébe az amerikai elnök biztosította őt arról, hogy a rapper nem jelent kockázatot, és személyesen is kezeskedik érte.

  Az is kiderült, hogy a két vezető 48 órán belül ismét beszélgetni fog egymással, úgyhogy előbb utóbb csak megoldódik majd az ügy.

 • Az elmúlt idők kétségtelenül egyik legnépszerűbb intézkedése az, hogy a Szabadság híd hétvégente a gyalogosnak van fenntartva, mindenféle koncertek, programok zajlanak a hídon. 

  Kimaxolták a hely szellemét azok a légtornászok, akik a hídon mutattak be néhány gyakorlatot, és a bárányfelhők előtt a levegőben lógva megmutatták, mit is jelent a szabadság a híd nevében.  Voltak akik inkább két lábbal a földön tették próbára magukat, ők kötélhúzásban mérték össze az erejüket, amíg egy nyári zápor pontot nem tett a viadal végére. 

 • Mostanában egyre inkább az a közvélekedés,hogy Keanu Reeves egy leírhatatlanul kedves és jó ember.  Nincs Facebookja, Instragramja, nem flancol luxus autókkal, drága házakkal, közvetlen a rajongókkal. Sok-sok vélt vagy valós apróság rakja össze azt a Keanu Reeves-képet, ami az emberek fejében él. 

  A színész pedig nem rest felvenni a rá kiosztott szerepet, azóta is cukibbnál cukibb dolgokat művel. Most például azzal került a hírekbe, hogy egy rajongója tudta, hogy a környéken fog forgatni a színész, és ezért kirakott egy Lélegzetelállító vagy! (You're breathtaking!) feliratú táblát a háza elé, visszautalva Keanu Reeves egy korábbi cukiskodására. 

  No, Ő Keanu Reevessége nem is volt rest gyorsan rávetni magát a táblára, és tünde betűivel odakanyarítani a szignóját, meg hogy "Te vagy a lélegzetelállító!" A táblát kirakó louisianai Hunt család azóta is nehezen ocsúdott föl, hogy leszállt közéjük hősük és példaképük. 

  Röviden: Egy amerikai család találkozott a kedvenc színészével, közben a világban háborúk pusztítanak, járványok tombolnak, és éhezés tizedeli az embereket.  

  Stacey Hunt/ Twitter
  Stacey Hunt/ Twitter
 • A Marvel épp tegnap, a San Diegó-i Comic-Conon terántotta le a leplet a filmes univerzumának negyedik fázisáról, melyben a negyedik Thor film is helyet kap majd. Az már korábban kiderült, hogy a Thor: Ragnarokkal a karakterbe új életet lehelő, főleg a humoráról felismerhető Taika Waititi visszatér majd rendezőként, de az már most biztos, hogy a negyedik film nem lesz annyira szórakoztató, mint az, hogy

  Kanadában valaki tényleg csinált egy kamuszemélyit Thor nevére, amivel aztán megpróbált füvet venni az interneten.

  Az országban nemcsak legális a marihuána, hanem még online is meg lehet venni, ehhez azonban az eladónak előbb meg kell bizonyosodnia arról, hogy a vevő elmúlt 18 éves, és kanadai állampolgár.

  Ez volt az a pont, ahol valaki a saját személyije helyett egy hamisat töltött fel, ami szerint ő Thor Thunder Odinson, aki a Nagy Kalapács utca 69. szám alatt lakik, és véletlenül pont úgy néz ki, mint Chris Hemsworth.

  Az egészben amúgy az a legjobb, hogy a személyi nemcsak láthatóan hamis, hanem még le is van járva, úgyhogy elég valószínű, hogy az egész eredetileg is egy vicces memének lett szánva.