Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • GettyImages-1139476915
  Fotó: Lars Baron / Getty Images Hungary

  David Beckham valóra váltotta legidősebb rajongója régi álmát azzal, hogy megható üzenetet küldött neki az idősek otthonába. A 47 éves volt angol válogatott labdarúgó azzal lepte meg a 102 éves Mona Hurry-t, hogy egy személyre szóló videóüzenetben köszönte meg neki, hogy figyelemmel kísérte a sportkarrierjét.

  A második világháborús kódfejtő Mona Hurrynél a sztár életnagyságú kartonfigurája is elengedhetetlen kellék a cambridge-i idősek otthonában. A nő egész pályafutása alatt figyelemmel kísérte a játékost, és szerdán Beckham kapcsolatba lépett vele, hogy köszönetet mondjon mindezért. Az idősek otthona már az előző nap David Beckham-köszöntő partit rendezett az idős hölgy számára, ahol focis süteményekkel és Beckham-maszkokkal ünnepeltek. Ezt követően Mona megkapta élete nagy meglepetését: egy személyes köszönő üzenetet magától a futball klasszistól.

 • Már egészen biztos, hogy folytatást kap a The Last of Us, azonban a showrunner, Craig Mazin szerint lehet ezúttal nem egy évad alatt mesélik el a történetet.

  joel
  Fotó: Instagram

  Neil Druckmann, a játék készítője, és a sorozat executive producere a bejelentést követően Twitteren erősítette meg, hogy a második évad a The Last of Us Part II című játék eseményeit fogja adaptálni, ami nem egy egyszerű feladat.

  Craig Mazin időközben elhintette, hogy már azon dolgoznak, miként vigyék képernyőre a történetet, ami meglehetősen nagy falat lesz, ugyanis egy sokkal összetettebb, komplikáltabb sztoriról van szó, amiben több van, mint egy évad.

   A The Last Of Us első évadának harmadik epizódja már megtekinthető az HBO Max-on.

 • A hétvégén Kerr egy díjat is átvehetett az énekesnőtől.

  GettyImages-1460442717
  Fotó: Steve Granitz / Getty Images

  Az általános vélekedéssel ellentétben nem hogy nem utálja, egyenesen imádja egymást Orlando Bloom ex- és jövendőbeli felesége, Katy Perry és Miranda Kerr. A két nő a hétvégén G'Day USA művészeti gálára volt hivatalos, ahol az énekesnő egy díjat is átadott az egykori Victoria's Secret szupermodellnek.

  Sokan talán összezavarodtak közületek, hogy miért én adom át Mirandának ezt a díjat. Ez nem fér bele az exfeleség-új feleség sémába. Többen a médiában inkább azt szeretnék látni, hogy iszap birkózunk, de ez a szeretetről szól, Miranda pedig maga a szeretet

  – mondta beszédében Perry, hozzátéve:

  „Nagyon hálás vagyok a mi modern, vegyes családunkért. Olyan, mintha kaptam volna egy másik nővért, akivel mindenben egyetértek.”

  Miranda Kerr 2010 és 2013 között volt Orlando Bloom felesége, kapcsolatukból egy fiuk, a most 12 éves Flynn született. Katy Perrynek is van egy gyermeke a színésztől, a 2020-ban született Daisy.