Vendel
6 °C
19 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Négy napnyi fogságra és 2040 dolláros pénzbírságra büntettek egy 25 éves amerikai nőt, aki túl közel ment egy grizzlymedve-családhoz a Yellowstone Nemzeti Parkban idén május 10-én. Ezen felül még Samantha Dehring egy évig nem látogathatja meg újra a nemzeti parkot.

  Részlet a videóból, melyben a medve ráijeszt a bocsaihoz túl közel merészkedő nőre
  Részlet a videóból, melyben a medve ráijeszt a bocsaihoz túl közel merészkedő nőre
  Fotó: YouTube

  A wyomingi kerületi ügyész szerint a nőnek örülnie kellene, hogy nem tépte szét a bocsait védő anyamedve, aki az esetről készült videón megindult Dehring felé. Az eljárás során a nő elismerte, hogy szándékosan közelítette meg a medvéket jobban, mint a nemzeti park szabályzatában foglalt száz yardos (91,44 méteres) távolság, azt viszont tagadta, hogy etette, megérintette, vagy szándékosan zavarta volna az élővilágot. Ezeket a vádakat ejtette is a bíróság.

  Dehring ügyvédje az ABC-nek elmondta, a fiatal nő elfogadta a büntetést, felelősségteljes módon teljesíti az abban foglaltakat és megbánta tettét. Ugyanakkor az ügyvéd szerint a Yellowstone Nemzeti Parknak jobban kellene jeleznie, hogy szabályzata rendkívül szigorúan veszi a terület élővilágának megközelítését vagy megzavarását, s ezzel megelőzhetők lennének az ilyen és hasonló helyzetek.

 • Titokban tartotta terhességét rajongói előtt az End Of The F***ing World sztárja, Jessica Barden, aki már világra is hozta első gyermekét.

  A brit színésznő Ausztráliában él már több hónapja, miközben a Netflixel közösen dolgozik egy új projekten, a Pieces Of Her című sorozaton, ami egy könyvadaptáció lesz.

  Jessica azonban nemrég Instagramján bejelentette, hogy titokban teherbe esett, nemrég pedig életet is adott első gyermekének.

  A 29 éves színésznő most egy régebbi fotót is megosztott magáról, amin megmutatta a terhespocakját.

  "Ha nem reagáltam valakinek, vagy úgy éreztétek kerüllek bennetek, nos az azért volt, mert terhes volt "egész évben"

  — írja a színésznő, aki egyúttal hozzátette, mennyire imád anyuka lenni.

 • Orvosai unszolására II. Erzsébet végül lemondta az erre a hétre tervezett észak-írországi látogatását. A következő napokban windsori kastélyában fog pihenni - olvasható a Buckingham palota közleményében. Közben a CNN megtudta, hogy az utazás halasztása nincs összefüggésben esetleges koronavírus fertőzéssel. "Őfelsége kissé szomorú, hogy nem utazik most Észak-Írországba, de amint erre lehetősége lesz a jövőben, pótolni fogja ezt" - írja a palota közleménye.

 • Már javában folyik az Indiana Jones 5. részének forgatásra, amelyről egyelőre nem sokat lehet tudni.

  GettyImages-1235967281
  Fotó: Robino Salvatore / Getty Images Hungary

  Maximum annyit, hogy ki lesz Harrison Ford új párja, és hogy a színész vállsérülése miatt még tovább tolódott a film forgatása, így pedig a bemutatója is. Habár Ford sérülése komolyabbnak tűnt, mint elsőre gondolták, szeptemberben újra visszatért a fedélzetre.

  A napokban éppen Szicíliában forgattak, amelyről az alábbi fotók szivárogtak ki:

  Kiszivárgott még néhány erősen spoiler-gyanús kép is, azokat ide kattintva tekintheti meg, saját felelősségére.

  Ha minden a terv szerint halad, a premier várható időpontja: 2022 július 29.