Árpád
-2 °C
4 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Dúró Dóra, a Jobbikból kivált Mi Hazánk Mozgalom tagja mondta el ezt a mondatot hétfőn a parlamentben:

  A gyermekvállalás a legszemélyesebb közügy, és sajnos minden kormányzati erőfeszítés ellenére még mindig nem sikerült elérnünk a termékenységnek azt a szintjét össztársadalmilag, ami elegendő lenne ahhoz, hogy Magyarország lélekszámában is ismételten egy gyarapodó nemzetté váljon, ezért a Mi Hazánk Mozgalom természetesen minden olyan javaslatot, előterjesztést támogat, amely a gyermekvállalás fokozottabb elismerését tűzi ki céljául.

  Ezek után kinek nincs kedve össztársadalmilag gyereket termelni?

  Egyébként ugyan az elmúlt években valóban nőtt a gyermekvállalások száma, de az elmúlt évben úgy látszik, megtorpant.

 • - írták a kép alá a Facebookon, és valóban:

  but

  A dapeo.hu ezzel a teljesítménnyel majdnem hozta a jatekraj.hu színvonalát, ami egy gyerekjátékhoz írta azt, hogy amikor ezt a játékot nyomja, a kis kurva izmai megkapják.

 • Ez az új, karácsonyi Deadpool-különkiadás, a Once Upon a Deadpool legújabb promójából derül ki, amiben Ryan Reynolds annyira kifakad Fred Savage Nickelback-szapulásán, hogy öröm nézni. De a végére minden jól alakul, és egymás kezét fogva éneklik a kanadai zenekar This Is How You Remind Me című slágerét. Csodás az egész!

 • Idén májusban, még átadás előtt jártam be az elkészült Újpesti Vásárcsarnokot, amit időközben meg is nyitottak. Az egyik legmókásabb látvány akkor ez volt: gyönyörű padocskák csodálatos panorámával.

  Merthogy a régi piac lepukkant csarnokai még ottmaradtak az új mellett.

  A távlati tervek között persze az volt, hogy azokat lebontják, a helyén pedig megnyílik a tér, egy lábakon álló promenáddal megfejelve (amiről itt van részletes leírás, meg jó pár látványterv). Nos mint azt a kerületi polgármester, Wintermantel Zsolt pár napja kiposztolta a blogjában, a régi piac már el is tűnt. Szépnek azért még nem szép a terep, de az, hogy kinyilt a terület nagyon jót tett a térnek.

  Igaz a padok még mindig egy kerítésre néznek, de már nem sokáig.