Előd
9 °C
17 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Több ezer flamingó gyűlt össze a kenyai Bogoria-tónál, és véletlenül pont egy szív alakját formázták meg a parton.

  A különleges alakzatot egy olasz természetfotós, Roberto Marchegiani vette észre, ő készítette a légi felvételeket. Korábban hasonlót egy ausztrál pásztortól láthattunk, aki azért rendezte szív alakba a juhait, hogy így emlékezzen meg elhunyt nagynénjéről.

 • A világ legnézettebb Netflix-sorozatáért még az Országos Meteorológiai Szolgálat dolgozói is odáig vannak.

  giphy (11).gif
  Fotó: giphy.com

  Erre utal az Instagram-oldalukon megosztott poszt, amelynél az alábbi kérdést tetszik fel:

  Halálosan unod már azt a játékot, hogy sosem tudod milyen idő lesz?

  Ezzel a kérdéssel és egy, a sorozatban látott jellegzetes tárggyal biztatják az embereket arra, hogy látogassanak el a honlapjukra, ha kíváncsiak az időjárásra.

 • Egyenesen Károly hercegtől kapta a kitüntetést.

  Nem csak az Egyesült Királyságban, de még hazánkban is nagy népszerűségnek örvendett a "The Great British Bake Off", avagy magyarra fordítva a "Sütimester" című gasztro-reality, mely az elmúlt években több mint 11 évadot élt meg. Mary Berry 2010 és 2016 között volt a műsor zsűrije, most pedig élete egyik, ha nem a legnagyobb kitüntetésében részesült. 

  A konyhaművészetben való kiemelkedő teljesítményéért és az elmúlt években végzett jótékonykodásokért Berryt lovaggá ütötték, 

  melynek okán neve előtt mostantól ott fog szerepelni a "Dame" kifejezés. A nemes alkalomról még a királyi család Instagram-oldalára is felkerült pár fotó, ezeket alább tekintheti meg:

 • Eddig csak „részleteket” láthattunk a piciből, aki júliusban született.

  A modell New Yorkban hozta világra első gyermekét, aki az Eva Rose Korányi nevet kapta. Születése után először csak a lábát, majd a karocskáját láthattuk a picinek, később érkezett néhány kép, amelyen hátulról szerepelt, most pedig eljött a pillanat, hogy végre az arcocskáját is megmutatta az édesanyja.

  Helló világ! Eva Rose vagyok. Ma voltam 3 hónapos kontrollon. Az orvos azt mondta, hogy egészséges, nagy baba vagyok, aki születése óta több mint kétszeresére növelte a súlyát, így most, hogy akkorára nőttem, lehet, hogy te is többet látsz itt

  – olvasható a megosztott fotó mellett.