Jónás, Renátó
4 °C
10 °C
Index - In English In English Eng
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Screenshot from 2019-11-12 12-26-11.png

  Tessék ízlelgetni Bencsik András szavait:

  szerencsésen versenyeztek.

  Mármint a jobboldali milliárdosok, akiket nem kell szégyellni. A Hír TV Sajtóklub című műsorában (Bayer Zsolt, Bencsik András, Huth Gergely, Szentesi Zöldi László és a szellemi wellness. Egyedi hangvételű elemzés újságírókkal.) hangzott el az elemzés, aminél ma nem tudunk jobbat mutatni a KESMA-akolból. A legjobb Szentesi Zöldi fején az az őszinte döbbenet(?), ami Bencsik remek fejtegetése végén kiül rá. (via)

  Nem ez az első ilyen köre Bencsiknek, egyszer Mészáros Lőrincről mondott olyan vad dolgokat, hogy Huth Gergely nem tudta visszafojtani a mosolygását.

 • Family Guy Rapper sind in Wahrheit Poeten HD 0-6 screenshot.png
  Fotó: Screenshot / youtube

  A Wharfedale Poets nevű csoport, ami díjnyertes írókból és költőkből áll össze, egy dühöngés nevű eseményt szerveztek november 21-re, melynek során az országukban és a világban zajló események miatt érzett haragjukat a költészet eszközével akarják kifejezni. Úgy gondolják, hogy ez segíthet jobban megérteni azt a frusztráció, amit éreznek.

  Amikor ambiciózus politikusok az országot próbálják megosztani és szembefordítani egymással a két tábort, amikor egyre gyakoribbak a gyűlölet-bűncselekmények, amikor másfél millió ember a szegénységi küszöb alatt él, amikor a bolygó erőforrásait feléljük, írhat-e még egy költő nárciszokról? Nem! A Wharfedale Poets csoport mérges. Jöjjenek, és hallják őket mérgelődni

  – írják az eseményről.

  A dühös költök mellett egyébként a közönség is teret fog kapni arra, hogy a saját alkotásaikat felolvashassák. 

 • Mint minden évadban, most is megváltozott a Rick & Morty főcíme, amiben pár standard mellett (lásd Rick portálpisztolyos genyózása) mindig kerülnek új jelenetek az adott évadból. És az adott évad tegnap kezdődött az Egyesült Államokban az Adult Swimen, szóval ők már egy kicsit beljebb vannak, de mi azért filózhatónk azon, hogy ki pofozza Ricket, és mi az a kétfejű lúd, illetve van-e köze az Untitled Goose Game-hez.

  Képernyőfotó 2019-11-12 - 11.26.47.png
 • Sean Spicer közel másfél évig volt a Fehér Ház szóvivője Donald Trump elnöksége alatt, 2017 júliusában döntött úgy, hogy inkább lemond. Pár hónapra el is tűnt a nyilvánosság szeme elől, majd a 2017-es Emmy-gálán ismét színre lépett. Akkor persze még senki nem sejtette, hogy micsoda nagy visszatérés várható 2019-ben. Sean Spicert ugyanis beválogatták a Dancing with the Stars (a Szombat esti láz című műsor amerikai megfelelője) 28. évadába.

  Képernyőfotó 2019-11-12 - 9.52.13.png

  Ennek persze sokan nem örültek, a műsornak otthont adó ABC csatorna egyik munkatársa például úgy fogalmazott, hogy ez "egy óriási pofon nekik, akinek hónapokon keresztül kellett elviselniük Spicer süket dumáját, akiknek nehéz pillanatokat szereztek a Fehér Ház hazugságai és dezinformációs tevékenysége". Persze a nézők sem voltak elragadtatva Spicertől, aki ennek ellenére viszonylag sokági megúszta, hogy kiszavazzák. Az évad kilencedik epizódjában azonban eljött a pillanat, amire annyian vártak, Spicernek mennie kellett. 

  Úgy tűnik, az Egyesült Államok elnöke is követte az eseményeket, ugyanis a Twitteren mindenkit arra buzdított, hogy szavazzanak Spicerre, majd amikor kiderült, hogy az egykori szóvivőnek mennie kell, arról posztolt, hogy milyen remek és lojális ember is ő, és persze gratulált a műsorban nyújtott teljesítményéhez. 

  (CNN)