Zsófia
17 °C
21 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Alig néhány hónap alatt, a szemünk láttára alakult át teljesen Kasza Tibor külseje.

  A műsorvezető már korábban is többször posztolt előtte-utána fotókat magáról, annyira büszke a végeredményre, de ez a mostani az összes eddigit felülmúlja. Ezúttal nincs előtte, csak utána kép és egy szinte felismerhetetlen Kasza Tibi.

  Ön szerint biztos, hogy Kasza Tibi van a képen?

 • Mától elérhető az Oscar-díjas rendező, Guillermo Del Toro legújabb filmjének első trailere.

  Jelenet a Nightmare Alley című filmből
  Jelenet a Nightmare Alley című filmből

  A Nightmare Alley előzeteséből egyelőre úgy tűnik, hogy egy sötét hangulatú, szövevényes történetre számíthatunk, hiszen egy olyan szörny képét sejtetik benne, akit cirkuszi látványosságként mutogatnak - a kinézetét azonban nem fedik fel. Eközben pedig Bradley Cooper egy manipulatív mutatványosként beleszeret a még manipulatívabb pszichiáterébe, akit Cate Blanchett alakít.

  Ezzel pedig már meg is van a bonyodalom.

  A történet William Lindsay Gresham 1946-ban megjelent regényén alapul. A művet nem először filmesítik meg, a könyv megjelenése után egy évvel már készült egy film belőle, Tyrone Power főszereplésével.

  A szereplőgárda is nagyon erősnek ígérkezik, hiszen a két főszereplő mellett olyanokat tűnnek fel a filmben, mint:

  • Toni Collette,
  • Rooney Mara,
  • Ron Perlman
  • Willem Dafoe
  • és Richard Jenkins.

  A megjelenésre már csak december 17-ig kell várni.

 • Rose van Rijn Hollandiában él, és egyszerűen megőrül a hercegnéért.

  A fiatal lány nem meglepő módon a TikTokon vált népszerűvé, miután egyre több ember döbbent rá, hogy félelmetesen hasonlít Károly walesi herceg 1997-ben tragikusan elhunyt feleségére. Mindennek természetesen Rose is tudatában van, aki ki is használja adottságait, Instagram-oldalára belépve ugyanis úgy érezheti magát egy követő, mintha a múltba tekintene vissza.

  Rose célja, hogy életben tartsa a hercegné örökségét, melyért ma is milliók rajonganak, a hamarosan mozikba kerülő Spencer című film is hatalmas sikernek ígérkezik, melyben az Alkonyat-filmekből ismert Kristen Stewart személyesíti meg Dianát.

 • Az adóhivatal egyik legeredményesebb szolgálati kutyája, Django nemrég másfél millió forintnyi illegális dohányárut szagolt ki egy török teherautóból.

  Zsákmányával ilyen büszkén pózolt:

  A kiképzett eb azért kapta meg az egyik legeredményesebb szolgálati kutya címét, mert segítségével idén már 36 jogellenes cselekményt derítettek fel és több, mint 200 ezer szál cigarettát, valamint 4 kg vágott dohányt szagolt ki.

  Ennek a mennyiségnek az összértéke meghaladja a 17 millió forintot.