Jusztina
10 °C
27 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Az ötlet lehet, hogy nem eredeti, de a képekért továbbra is mindenki megbolondul.

  Korábban az Index is beszámolt Megan Fox és Kourtney Kardashian meglehetősen forróra sikerült reklámkampányáról, melyet Kim Kardashian Skims nevű fehérneműmárkájának népszerűsítésért készítettek. A fotók azonnal letarolták az egész internetet, így persze hamar betalálták őket a "rosszakarók" is, többen például azzal vádolják őket, hogy ellopták egy másik fotósorozat ötletét. 

  A reklámkampány megjelenése után néhány nappal egy amerikai szépségmárka tulajdonosa, Kristen Noel Crawley indított háborút a lányok ellen, miután a Skims kampányához nagyon hasonló képeket osztott meg az Instagram-történetében,

  arra hivatkozva, hogy Kim márkája ellopta az ő koncepcióját, a feltöltött képek ugyanis már hetekkel ezelőtt elkészültek. 

  És mint az bebizonyosodni látszik, valóban van hasonlóság Crawley koncepciója és a Skims reklámozásához készült fotók között, de kik vagyunk mi, hogy bármit is eldöntsünk? Crawley képeit ide kattintva nézheti meg. 

  Ön mit gondol?

 • Amennyiben azt hitte, nem létezik az a Michael Jordan rajongó, aki még a kosárlabdázó használt alsóneműjére sem sajnálja a pénzt, tévedett. A szürke alsót augusztus végén bocsájtották aukcióra, a 19 jelenetezőből pedig az az illető került ki győztesként, aki hajlandó volt 2784 amerikai dollárt, azaz közel 850 ezer magyar forintot fizetni érte – írta meg a TMZ.

  Most, hogy az új gazdája kézbe veheti a boxert, felmerül a kérdés, hogy hordani szeretné, vagy inkább bekereteztetni?

 • Már nem kell olyan sokat várni, hogy megtudjuk, hogyan folytatódik Eleven, Mike, Dustin, Lucas, Will, Steve és a többiek kalandja.

  Képernyőfotó 2021-09-26 - 11.31.37.png
  Fotó: Netflix / youtube

  Mint az a Netflix „Tudum” névre keresztelt szombati eseményén kiderült, Eleven és Will távozása után a Hawkinsban maradt fiatalok újabb rejtélyek után szegültek, útjukat pedig Victor Creel „szellemháza” keresztezi. Creel és családja az 1950-es években költöztek Hawkinsba, a férj azonban egyelőre ismeretlen okok miatt megőrült, majd kegyetlenül lemészárolta az egész családját.

  Könnyen ki lehet következtetni, hogy a történteknek bizonyára közük lesz az Upside Downhoz (Fejjel lefelé), hogy milyen formában, az azonban már megeshet, hogy csak a sorozat részeiből fog kiderülni. Némileg elkeserítő hír, hogy pontos premierdátumot továbbra sem kapott a negyedik évad, mindössze annyit lehet tudni, hogy 2022-ben érkezik, mi azonban már hihetetlenül várjuk.

  Az előzetest itt tudja megtekinteni: 

 • Egyre több hazai híresség osztja meg véleményét a közösségi oldalakon.

  Mihalik Enikő után most Alföldi Róbert is örömmel osztotta meg követőivel, hogy ő is részt vett az ellenzéki előválasztáson, ráadásul még egy szelfit is csatolt a bejegyzéshez. 

  Voltam én is előválasztani. 

  Mindenki nagyon kedves volt. És olyan lelkesült. Úgyhogy eggyel több szavazat van már. Kb. én lehetek a circa 451 554. És eggyel több van már Karácsony Gergelynek is. Süt a nap is... jókedvem lett. 

  – írta a posztban a színész-rendező.