Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Hosszú Katinka pár napja az Instagram-oldalán, egy videóban jelentette be hivatalosan is, hogy anyai örömök elé néz.

  Március első napjaiban jelentek meg az első hírek arról, hogy az úszónő gyermeket vár, emiatt pedig hátat fordít az élsportnak. Olyan hírek láttak napvilágot a sajtóban, hogy már a negyedik hónapban járhat a 33 éves sportolónő, aki a külföldi edzőtáborba sem utazott el az úszóválogatottal a téli felkészülésre.

  Hosszú Katinka most nyaralás közben, egy Facebook-posztban mutatta meg gömbölyödő pocakját, megköszönve a rengeteg gratulációt:

 • Peller

  „Nem annyira vidám sztori, de mi megpróbálunk azok maradni” – olvasható a Facebook-videó mellett, amelyben Peller Anna és Lukács Miklós bejelentették, hogy 14 év után elválnak. A színésznő és férje elmondásuk szerint továbbra is szeretik egymást, azonban ez inkább már testvéri szeretet, és így nem akarják folytatni.

  Az elmúlt két évben párterápiára is jártak, hogy megmentsék a házasságukat, de hiába. Nem akarják elveszíteni egymást, továbbra is együtt nevelik a gyermeküket, együtt járnak majd nyaralni, közösen szülinapoznak, de már nem férj és feleségként.

  Elválunk, de minden rendben van

  – üzenték a videóban.

  Tavaly októberben Peller Anna testvére, Peller Mariann is bejelentette, hogy válik, ő az Instagramon közölte, hogy 12 együtt töltött év után kilép a házasságából.

 • Nemrég írtunk a farmfluenszerekről, akik olyan lendülettel söpörnek végig az agráriumon, amelyről Nagy István csak álmodhat.

  Cowgirl4
  Fotó: Instagram

  Az amúgy is erős mezőnyből toronymagasan kiemelkedik az ausztrál Storm Hogan, aki egy dél-ausztráliai lovardából osztja meg rajongóival a mindennapjait – csak éppen bikiniben. Amikor pedig nem influenszerkedik, akkor rodeókon vesz részt, lovakat tör be, és tesz-vesz a farmon.

  A bikinis cowgirl lovaglás mellett táncol és sört iszik (kizárólag Victoria Bitter Goldot), ami önmagában még nem lenne garancia a sikerre, azonban az öltözéke és az ausztrál akcentusa mágnesként vonzza a követőket.

  @bikinicowgirl1

  Should i go live tonight? 🫶🏼⚡️🤍

  ♬ Originalton - Bassfahrer

  És persze a trollokat is, akiknek csak annyit üzen, hogy fogják be.

 • Ahogyan arról az Index is beszámolt, még tavaly, 2022 decemberében derült ki, hogy eljegyezték a TV2, Mokka című reggeli műsorának műsorvezetőjét, Orosz Barbarát, aki napokban titokban már össze is házasodott szíve választottjával. 

  A nagy nap eseményeiről most a hot! magazinnak mesélt. 

  Korábban egyikünk sem akart házasodni, mindketten szinte menekültünk a komoly elköteleződés elől. Úgy érezzük, kompromisszum lett volna bárki mással összekötni az életünket. Mindketten kivártuk a hozzánk illő társat, nem siettettünk semmit, de tudtuk, hogy mit szeretnénk, és meg is teremtettük. Ezért a türelemért végtelenül hálásak vagyunk a sorsnak

  – árulta el az exkluzív interjúban Orosz Barbara.

  A műsorvezetőnő a cikkben a filmbe illő megismerkedésüket is felidézte, amely valóban meglehetősen a már-már túlzottan is romantikusra szabott mozikra hajaz leginkább: Orosz Barbara és párja ugyanis a párizsi metróban találkozott először, ahol már első látásra eldöntötték, hogy szeretnének egymással lenni. 

  Hol vannak a kamerák, mert annyira filmbe illő a jelenet, színésznő vagy, mert a kisugárzásod lenyűgöző, ugye nem vagy francia?

  – kérdezte tőle a francia férfi, aki láthatóan valóban komoly szándékkal közeledett, hiszen a lánykérést és az esküvőt sem halogatta sokáig.