Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Ez már nem az első hasonló eset.

  Nem alakult zökkenőmentesen III. Károly lutoni látogatása, egy fiatal férfi ugyanis tojást hajított az uralkodó felé a London melletti kisváros központjában. Azt nem tudni, hogy eltalálta-e vele a királyt, mindenesetre az elkövető így sem úszta meg következmények nélkül, elfogták és kihallgatták őt, indítékát viszont egyelőre nem árulták el. III. Károly király útját az eset után kissé átszervezték, de végül folytathatta a a városháza előtt összegyűlt helyiek üdvözlését.

  Pár hete Yorkban történt hasonló eset, akkor szintén egy huszonéves férfi dobott tojást III. Károly felé, miközben azt kiabálta, „rabszolgák vérével épült az ország”. Az incidens következményeként a fiatalembernek megtiltották, hogy tojást tartson magánál.

  (Via RTL)

 • Fotó: RTL II
  Fotó: RTL II

  Kamarás Norbi és Schumacher Vanda öltöték magukra a Télapó és a Krampusz szerepét, hogy az éj leple alatt beosonjanak a villába, hogy amíg mindenki édesdeden szendergett, kiosszák az ajándékokat, na meg a virgácsokat a játékosoknak.

  Nem maradtak tehát üresen a villalakók csizmái, a Mikulás és segédje ugyanis mindenkinek hagyott személyre szóló ajándékokat a jakuzzi mellé kihelyezett lábbelikbe. A legötletesebb meglepetést VV Márió kapta, aki elmémesült beszólásai után csak egy #Mirőlbesz és #Mitcsin feliratú pólót kapott, amivel nem tudott betelni. A luxusvilla szőkesége, VV Piros az ünnepre kapott plüss kígyójától egyenesen dalra fakadt az Instagram-oldalán, Bibi pedig szintén az egekben járt, mert nem csak virgácsot, de műszempillát is kapott a piros puttonyból.