Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Balogh Levente évek óta szerepel a 100 leggazdagabb magyar listáján. A sikeres üzletember és vállalkozó vagyonos emberré az ásványvízbizniszben vált, amit édesapjával közösen építettek fel. Jelenleg az RTL Cápák között műsorában szerepel, ahol legutóbb állást kínált egy fiatal influenszernek, aki egy olyan terméket álmodott meg, ami biztonságosabbá tenné a lányok számára a szórakozást.

  Balogh a Fókusz stábjának kamerái előtt beszélt a 90-es években indított első vállalkozásáról, ahol édesapja a technológiáért felelt, míg ő a marketingért és a kereskedelemért. Sok feltételezéssel ellentétben elárulta, szülei nem voltak gazdagok, átlagkeresetűnek számítottak a 80-as évek végén. Vagyonukat közösen építették teljesen az alapoktól, ezért véleménye szerint mindenki másnak is adva van a lehetőség.

  Azt mondta, hogy ő legyártja a terméket, én adjam el, és 1 forint 1 termék, utána 10 évig azt az 1 forintot kaptam, csak nagyon sok száz millió terméket eladtam már a 2000-es évekre. Fontos, hogy ezt mindenki megértse, és ne nyugodjon meg azzal, hogy könnyű volt neki, mert ő aranyjászolban született. Mert nem tudhatjuk a másikról, hogy mit hogy csinált, és hogy kezdett

  – idézte fel az üzletember, aki április 3-tól az Álommeló című realityműsorban fogja keresni az üzleti asszisztensét, akinek havi 3 milliós fizetést kínál.

 • Demcsák Zsuzsa tavaly októberben jelentett be, hogy elválik indiai származású férjétől, akit még a 2019-es Ázsia Expressz forgatásán ismert meg. A Srí Lankán megismerkedett a férfivel egyből szerelembe estek, majd 2020-ban össze is házasodtak. Kezdetben csak a közös posztok fogyatkoztak meg, annak nem volt jele, hogy bármi gond lenne a házasságukkal. A műsorvezető korábban arról is beszélt, hogy válása óta a családjában lelt támaszra, szülei mellett a lánya és a fia segített neki átvészelni a nehéz időszakot.

  Demcsák az azóta eltelt néhány hónapban úgy tűnik, kezd túllépni magánéleti válságán, és látszólag újra kellő magabiztossággal tekint a jövőbe. Közösségi-oldalán másokat is arra buzdít, hogy lépjenek az önelfogadás ösvényére, amely neki is segített megerősíteni az önbizalmát.

  Az összes, mostani tizenévesnek szeretném elmondani, hogy csak az számít, hogy megtalálják, amit igazán szeretnek az életben. Csak ők, nem amit gondolnak, hogy róluk gondolnak. Nekem is lehet csontos a vállam, látszódhatnak a bordáim, lehetek túl izmos vagy túl sovány, vagy bármi..., amikor haza megyek, akkor csak az ölelés, a gyerekeim számítanak és az, amit meg akartam teremteni. Akkor az a kar lehet bármilyen, csak öleljen

  – írja a posztjában.

 • A Britney Spears-hasonmás fellépéseket tartó 35 éves Lucy Rose Smith az Egyesült Királyságban található Norfolkból származik, és azután vált ismertté, hogy Britney-imitátorként kezdte meg karrierjét még 2020-ban. A fiatal nő úgy nőtt fel, hogy az emberek állandóan azt mondogatták neki, hogy úgy néz ki, mint popsztár, aminek nagyon örült, mivel mélyen csodálta és szerette Britney Spearst mint előadót.

  Lucy korábban háttértáncos és koreográfus volt, de csak akkor kezdte el ezt a típusú szórakoztatást, amikor rájött, hogy valóban úgy tud hangzani, mint az énekesnő, miközben vezetés közben a háttérvokáljára énekelt. Így amikor 2020-ban a járványügyi zárlat miatt mindenki be kellett vonuljon az otthona magányába, nekilátott a setlistek megírásának, a számok elkészítésének és szerkesztésének, megtanulta a koreográfiát, és háttértáncosokat bérelt fel, hogy teljes legyen a showja.

  Három éven belül nő képes volt külföldi előadásokra, élő zenekart bérelt, és több mint ezer fontot keresett fellépésenként. A vállalkozása azonban nem olcsó, hiszen évente több mint 7 ezer fontot költ fodrászra, sminkre, jelmezekre, próbahelyre és kellékekre, hogy a műsor olyan legyen, mint egy igazi koncert. Úgy tűnik azonban, hogy a sok plusz pénz megtérül, hiszen Lucy leírta, hogy elsősorban pozitív visszajelzéseket kap azoktól, akik részt vettek a show-ján, sőt. Sőt, a szerelem is rátalált: egyik fellépésén ismerkedett meg férjével, aki George Michael-hasonmásként dolgozik. Nemrégiben életüket is egybekötötték és közösen lépnek fel azóta.

 • Jessie Wright idén 52 idegent visz el vacsorázni, csak hogy új barátokat szerezzen. Tette ezen vállalását azután, miután rájött, mennyire elszigetelődött az emberektől szakítása után. A 31 éves fiatal nő úgy döntött, hogy minden csütörtökön egy vadidegennel megy el vacsorázni, azzal a céllal, hogy új női barátságokat kössön.

  A közösségi média guru újévi fogadalmaként tűzte ki maga elé ezt a célt, miután rájött, mennyire magányosnak érzi magát ötéves kapcsolatának 2020 decemberében történt felbomlása után. Wright kapcsolatának zátonyra futása után költözött az ausztráliai Adelaide-ből Melbourne-be, és a koronavírus okozta zárlat miatt nehezen kötött szoros barátságokat. Idén januárban úgy döntött, hogy felhívást tesz közzé az Instagramján, hogy megnézze, kit érdekelne, hogy elmenejen vele vacsorázni. Meglepetésére elárasztották a válaszok, és pozitív tapasztalatokkal bővült a találkozók kapcsán.