Olga, Liliána
20 °C
35 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • A Lucifer, a 11.22.63, és a Graceland – Ügynökjátszma alkotójával, Joe Hendersonnal közösen egy élőszereplős Pokémon sorozat fejlesztésébe fogott a Netflix, írja a Variety.

  A Pikachu, a detektív sikerére építve, a filmben látható világban játszódna az élő szereplős sorozat
  A Pikachu, a detektív sikerére építve, a filmben látható világban játszódna az élő szereplős sorozat
  Fotó: Giphy

  A szériáról eddig keveset tudni, a lap szerint a Lucifer idei, befejező szezonja után indul majd a munka és a Pokémon sorozat a 2019-es Pikachu, a detektív című film világában játszódik majd.

  A Netflix a világ legértékesebb franchise címeként számon tartott, 105 milliárd dollár értékű Pokémon otthona lett az elmúlt években. Több filmet és sorozatot is készítettek japán rajzolókkal, illetve felkerültek a streaming óriás kínálatába a régebbi szériák részei is.

  Az említett Pikachu, a detektív című alkotás volt az első élőszereplős Pokémon-film, amely 150 millió dolláros költségvetéssel készült, és mind a kritikusok, mind a moziba járók szívét elnyerte. A mozipénztáraknál 430 millió dolláros nyereséggel zárt.

  A streaming óriás az animék és az élőszereplős adaptációk készítésébe is nagy energiát fektet. Saját gyártású rajzolt szériát kap a Far Cry és Splinter Cell videojátékok világa, de a Terminator és a Szárnyas fejvadász univerzumát is bővíti a Netflix egy-egy animált szériával. Az élőszereplős adaptációk között pedig olyan kultikus animék feldolgozásai érkeznek várhatóan még idén, mint a Cowboy Bebop vagy a One Piece.

  Egy új Pokémon-projekt egyébként azért is aktuális, mert idén 25 éves a franchise.

 • Nem aprózták el.

  Jennifer Lopez és Ben Affleck alig több mint ezer kilométerre tőlünk töltötték a hétvégéjüket, hiszen a franciaországi Saint-Tropezben kirándultak, méghozzá egy luxusjachton. Az újbóli szerelmesek választása a Valerie névre keresztelt szörnyetegre esett, mely 2010-es építésekor a világ negyedik legnagyobb jachtjának számított.

  Ben Affleck
  Ben Affleck
  Fotó: Axelle/Bauer-Griffin / Getty Images Hungary

   A vízen úszó luxushotel 7 kabinnal rendelkezik, melyekben 14 főt tud elszállásolni, a fedélzeten található extrák miatt azonban nem hinnénk, hogy az alvás lenne a legfőbb cél a jachton. Két Yamaha WaveRunner, egy SeaBob Cayago (mellyel a víz alatt száguldozhat) rengeteg jet-ski, dzsakuzzik, vízi csúszdák és több pár profi búvárfelszerelés is jár a jachthoz két luxus motorcsónak mellé.

  Azonban tudja, hogy mi még ennél is jobb?

  Hát az, hogy cirka 40 milliárd forintért most ön is megvásárolhatja magának a Bennifer élményt, hiszen a jachtot jelenleg is árulják — szűkebb pénztárcával rendelkezők pedig ki is bérelhetik. Ide kattintva elérheti a Valerie honlapját, ahol 110 millió eurós áron kínálják, akár a leghétköznapibb embereknek is.

 • Megérettünk a pusztulásra.

  GettyImages-1330153527
  Fotó: Kevin Mazur / Getty Images Hungary

  Mint arról korábban beszámoltunk, itthoni idő szerint múlt hét péntek hajnalban Kanye West az atlantai Mercedes-Benz Stadionban tartott egy exkluzív lemezbemutatót, melyre csak meghívásos alapon lehetett bejutni - vagy online, az Apple Music felületén élőben követni.

  Az eseményen közel 40 ezer rajongó lehetett ott, hogy belehallgassanak a West édesanyjáról elnevezett albumba, azt azonban senki nem látta jönni, hogy a koncert után levegővel teli zacskók árasztják el az ebayt.

  Egy zacskó levegő a Donda koncertről, a Mercedes-Benz Stadionból

  — olvasható a hirdetés leírásában. A zacskókat 3.333 amerikai dollárért, azaz kicsivel több, mint egymillió forintért hirdették meg, a legrémisztőbb az egészben pedig az, hogy voltak, akik le is csaptak a kihagyhatatlan ajánlatra, de ha úgy érzi túl sok pénze van, ide kattintva akár ön is megteheti. 

  De inkább hagyja.

 • Ezt a kérdést teszi fel egy rövid videóban egy 32 éves ingatlanos nő a TikTokon.  Rachel Whipple rögtön így kezdi:

  Belegondoltatok már abba, hogy a társadalom milyen szinten elfogadó az apatesttel kapcsolatban?

  És való igaz, hogy lényegesen sokat lehet olvasni az apatestről, hogy az milyen jól áll egyeseknek, hogy ez milyen divatos, illetve legalább annyira menő tud lenni a kigyúrt férfi test mellett. Ezzel szemben az anyatest fogalma nem is létezik szinte, mert egy emberi lénynek életet adó nőt legtöbbször azzal bombázzák, hogy miként lehet visszaszerezni a szülés előtti alakot, hogy lehet megszabadulni a szülés utáni plusz kilóktól.

  Elgondolkodtató felvetés, az egyszer biztos, de nem olyan könnyű rá válaszolni, megoldást találni rá.