Jolán, Vid
11 °C
28 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Az úton levők sem maradhatnak le a ma esti izgalmakból. A Magyar Közút jóvoltából a sofőröket is meglegyintheti az egyre emelkedő fociláz.

  jó

  A gyorsforgalmi utak felett lévő digitális táblákon (ahol nem kell aktuális információt közölni) ezekkel a feliratokkal buzdítja a cég a magyar srácokat első, hazai mérkőzésükön.

  Pécsi Norbert Sándor, a Magyar Közút kommunikációs osztályvezetője azt is elárulta, hogy ha jól alakul minden, a meccs lefújása után majd az eredményt is kirakják a táblára. Arra nem tudott válaszolni, hogy a döntetlent is megjelenítik-e, de szerinte az is szép helytállásnak számít.

 • Itt vannak az első képek a Netflix új feldolgozásából, a Meggyőző érvekből. Az eredeti regényt Jane Austen írta, a mostani főszerepet pedig Dakota Johnson kapta. 

   Ez volt az utolsó regény, amit Jane Austen halála előtt írt. A főszereplő Anne Elliott, egy 27 éves és akkoriban teljességgel elfogadhatatlan módon férjtelen, de lehetősége van választani régi és új szerelme között. 

 • Nincs foci jóslás nélkül. És ha ezt az Edda frontembere műveli, akkor arra oda kell figyelni. A "Focilázban ég az ország" szegmensben a reggeli Mokkában Istenes László pacikba megkérdezte Pataky Attilát, hogy akkor mi lesz este.

  2:1

  Nekünk? - tette fel bízva a legjobbakban, de kicsit naivan a kérdést a műsorvezető, mire Pataky csak csóválta a fejét.

  Hát ennyi. Le se kell játszani, ki se kell menni a pályára. Ezért nem is kell lázban égnie az országnak. Bezzeg, amikor 3-3 lett az eredmény és még C Ronaldo is instant kémmé vált, hogy védhető lövéseink mind bementek, mert pont úgy pattantak meg egy játékoson.

  Az ömlengős beszélgetést itt meg is lehet tekinteni.

 • GettyImages-1209944960
  Fotó: Marc Piasecki / Getty Images Hungary

  Kanye West nem kegyelmez: kikövette a feleségét, akivel éppen válik, Twitteren, és ha ez nem lenne elég, ha már ott volt az egész Kardashian klán is ment a levesbe. Habár az nem tudni,  hogy a neki szóló születésnapi köszöntés előtt vagy után tette meg ezt a lépést.

  Az Instagramon a helyzet továbbra is változatlan. West továbbra is egy embert követ, mégpedig Kim Kardashiant. Hogy ez meddig fog még tartani azt ezek után senki nem tudja megjósolni. 

  Talán hamarosan mehet ott is a csere új párjára, Irina Shaykra

  (via: Page Six)