Gyöngyi
5 °C
14 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Újból elindul a Titanic, pontosabban a Titanic 2,  az 1912-ben elsüllyedt gőzhajó replikája,  ami ugyanazon az útvonalon fog hajózni, mint az eredeti, kiegészítve egy dubaji kitérővel. A tervek szerint 2400 utast szállít majd a 900 fős kiszolgáló személyzet mellett.

  Ezúttal nagy figyelmet fordítanak a megfelelő számú mentőcsónakra és -mellényre, és egyéb, modern életmentő eszközökre, írja a Time.

  A jelenlegi tervek szerint 2022-ben indul el az első turnus, két héten át szállítja majd az utasokat, először Dubajtól az angliai Southamptonig, majd utána az eredeti Titanic útjára állva elindul Angliából New Yorkba. Korábbi sajtóhírek szerint félmilliárd dollárból építik meg az új hajót.

 • A WeRateDog twitterén olvastuk a posztot Riley-ről, a szuperszociális kutyáról, aki úgy igényli az emberi társaságot, mint Németh Szilárd a gumicsontot.

  A poszt szerint mindennap úgy ügyeskedik, hogy kiejtse ezt az apró játékot, így egy járókelőnek játszania kelljen vele. És taktika az esetek száz százalékában működik is.

  kutya labda
 • Nemcsak a vasárnap jég alá került Rómában, hanem az olasz fővárostól jócskán délebbre, az olasz csizma orrában lévő Calabriában is ítéletidő pusztított az elmúlt napokban.

  A videó készítője csak annyit fűzött hozzá a Facebookon: ijesztő. Olaszoktól, pláne dél-olaszoktól ugyan szokatlan ez a szűkszavúság, de ez az időjárás még inkább.

  calabria
 • Twitteren terjeng egy felvétel, amin az látható, hogy a nemrég twitterről is kitiltott konteópápa, Alex Jones egy nagy adag (vélhetően) lószarral ordibál Donald Trump és Ted Cruz nagygyűlése előtt Houstonban, miközben többen a csodájára járnak.  

  A videó alapján az infowarsos Jones azért ordibál, mert a demokrata Beto O'Rourke nem áll vele szóba, és azt követeli, hogy kezelje emberi lényként. Jones logikája szerint itt O'Rourke=lószar, amiért nem foglalkozik vele. 

  A produkciót azzal zárja, hogy leköpi a szart, majd közli, hogy menjen Beto a pokolba. O'Rourke amúgy Ted Cruz kihívója félidős szenátorválasztáson Texasban.